مقاله ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور :
بسمهتعالی
پیشگفتار
استاندارد ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور که بوسیله کمیسیون فنی خوراک دام و طیور تهیه و تدوین شده و در هفتاد و هشتمین کمیته ملی استاندارد فرآوردههای کشاورزی و غذائی مورخ ۶۷/۱۲/۲۱ مورد تائید قرار گرفته , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه ۱۳۴۹ بعنوان استاندارد رسمی ایران منتشر میگردد .
برای حفظ همگامی و همآهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی صنایع در زمینه صنایع و علوم , استانداردهای ایران در مواقع لزوم مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .
بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ تجدیدنظر آنها استفاده نمود .
در تهیه و تدوین این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه حتیالمقدور بین این استاندارد و استاندارد کشورهای صنعتی و پیشرفته همآهنگی ایجاد شود .
لذا با بررسی امکانات و مهارتهای موجود و اجرای آزمایشهای لازم این استاندارد با استفاده از منابع زیر تهیه گردیده است :
۱- Bailey , s Industrial oil and FAT produts Volume I ۱۹۷۹
۲- Handbuch der Futtermittel 3
prof.DR. Becker und Nehring 1967
۳- Nutrition of the chicken Scott Necheim Young 1976
۴- A.O.C.S. Volume 62 /number 8/Agust 1987
۵ غذاهای دام و طیور و روشهای نگهداری آنها ( چاپ سوم ) دکتر کریم نیکپور تهرانی دکتر عبدالحسین مروارید , دکتر محمود شعاع , دکتر هوشنگ ساعدی چاپ ۱۳۶۶
ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور
مقدمه
از چربیهای غیرقابل استفاده در تغذیه انسان میتوان بعنوان منبع انرژی برای تغذیه دام و طیور استفاده نمود . معمولا هرگرم چربی خالص ۹/۳ کیلوکالری انرژی تولید میکند و در مقایسه با سایر مواد انرژیزا , چربیهای قابل هضم ۲/۳۵ برابر بیشتر از کربوهیدراتها و پروتئینهای قابل هضم انرژی تولید میکند . این گونه مواد قابلیت هضم غذا را بالا برده و اشتهای حیوان را زیاد میکند .
علاوه بر این چربیها دارای مقادیر قابل توجهی اسیدلینولئیک و ویتامینهای محلول در چربی میباشد که از نظر تغذیه بسیار حائز اهمیت است . با توجه به مراتب فوق چنانچه استفاده از چربیها بطور صحیح صورت گیرد افزودن مقداری از آن به جیره غذائی مقرون به صرفه خواهد بود .
۱ هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیهای چربی مورد مصرف در خوراک دام و طیور است .
۲ تعریف
چربیهای مورد استفاده در تغذیه دام و طیور از دو منشأ بدست میآید .
۲-۱- منشأ حیوانی : عبارت از چربی است که از لاشه حیوانات در کشتارگاهها پس از فرآیند صنعتی به صور مختلف مورد مصرف قرار میگیرد .
۲-۲- منشأ گیاهی : عبارتست از اسیدهای چربی که از مراحل تصفیه کارخانجات روغن نباتی بدست میآید .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.