کارآفرینی تولید آرد ستاره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآفرینی تولید آرد ستاره دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآفرینی تولید آرد ستاره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآفرینی تولید آرد ستاره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآفرینی تولید آرد ستاره :

دانلود کارآفرینی تولید آرد ستاره

فرمت فایل: ورد

تعداد صفحات: ۳۷

کارآفرینی تولید آرد ستاره
فهرست مندرجات:

بخش اول: کلیات

– مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی

– خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی

– اصطلاحات و تعریفات

بخش دوم: سازمان واحد تولیدی

– سازماندهی واحد تولیدی و بخشهای آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی

– سازماندهی امور کیفیت واحد تولیدی و نمودار سازمانی بخش کیفیت

– شرح وظایف، مسئولیتها و اختیارات مسئولان و کارکنان دخیل و مؤثر بر کیفیت بویژه مسئول و کارکنان بخش کیفیت

بخش سوم: مستندات نظام کیفیت

– ساختار مستندات نظام کیفیت شامل نظام نامه، روشهای اجرایی، دستورالعمل های کاری، مشخصات فنی و استانداردهای کارخانه ای، تقشه ها، کارتها و فرمهای عملیاتی و غیره

– نحوه تهیه، بررسی، تایید، تصویب، تجدیدنظر و توزیع مستندات نظام کیفیت و چگونگی کنترل آنها

– حفظ و نگهداری سوابق

بخش چهارم: کنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی

– نمودار فرآیندها

– تدارکات و انبارش مواد اولیه

– فرآوری مواد اولیه و یا ساخت و مونتاژ قطعات

– بسته بندی محصول نهایی

– انبارش، حمل و تحویل محصول

بخش پنجم: بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات

– بازرسی و آزمایش مواد اولیه

– بازرشی و آزمایش حین فرآیند

– بازرسی و آزمایش محصول نهایی (آزمونهای مستمر کارخانه ای، آزمونهای نمونه ای برای تصدیق بهر ساخت (lot یا Batch)، آزمونهای فرعی برای تصدیق نمونه محصول جدید)

بخش ششم: شناسایی، ردیابی و وضعیت بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات
بخش هفتم: امکانات آزمایشگاهی و کنترل تجهیزات و بازرسی، آزمون و اندازه گیری (بررسی های کارکردی وکالیبراسیون)
بخش هشتم: کنترل و تعیین تکلیف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه و رسیدگی به شکایات مشتریان
بخش نهم: آموزش کارکنان
بخش دهم: کاربرد فنون آکاری
پیوست ها, کارآفرینی تولید آرد ستاره
فهرست مدارک و مستندات مرتبط نظام کیفیت و سایر ضمائم ضروری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.