طرح توجیهی تولید انواع کاکائو و شکلات و آبنبات شکر پنیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طرح توجیهی تولید انواع کاکائو و شکلات و آبنبات شکر پنیر دارای ۴۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طرح توجیهی تولید انواع کاکائو و شکلات و آبنبات شکر پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح توجیهی تولید انواع کاکائو و شکلات و آبنبات شکر پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح توجیهی تولید انواع کاکائو و شکلات و آبنبات شکر پنیر :

توضیحات:

طرح توجیهی (طرح کسب و کار) تولید انواع کاکائو و شکلات و آبنبات شکر پنیر، در قالب فایل word و در حجم ۳۹ صفحه

بخشی از متن:

شکلات و آبنبات در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد. چنانکه بیش از یکسال در انبار بماند خواص و کیفیت خود را از دست می دهد. انبار محصول شکلات و آبنبات بایستی دارای جریان هوای مناسب باشد. انبار شکلات باید با رطوبت نسبی ۶۰ % و درجه حرارت ۱۶ تا ۱۸ درجه سانتیگراد باشد. تحت این شرایط شکلات بمدت ۶ ماه با کیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور کلی شکلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود.

چنانچه این محصول با نسبت درصدهای لازم در فرمول تولید شود رقیبی برای کالاهای مشابه خارجی می باشد و همچنین می تواند جهت صادرات در بازارهای خارجی منطقه استفاده گردد.

دانه های کاکائو ممکن است از نظر اسانس به دو گروه اصلی تقسیم شوند گروه اول شامل دانه های قوی از نظر اسانس و گروه دوم انواع دانه های ضعیف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شکلات از دو نوع دانه کاکائو استفاده می گردد، گروه اول دانه های خوب بوده که محصول آن کره کاکائو است و معادل ۵۶ % کاکائوی خالص است . گروه دوم دانه های متوسط و ضعیف است که محصول آن پودر کاکائو بوده و معادل ۴۴ % کاکائو خواهد بود. پودر کاکائو معمولا بین ۸ تا ۲۷ درصد چربی دارد . در صنعت شکلات سازی ، دانه های بو داده شده پس از آسیاب به صورت مسلیکوردر می آید.

طرح توجیهی تولید انواع کاکائو و شکلات و آبنبات شکر پنیر
فهرست مطالب:

فصل اول: مقدمه

تعریف،ویژگیها ومشخصات فنی

بررسی بازار وقیمت فروش محصول

استاندارد محصول

کالای جایگزین

فصل دوم: مطالعات فنی

تشریح فرایندهای تولید و فرایند تولید منتخب

دستگاها وتجهیزات خط تولید

نیروی انسانی مورد نیاز

براورد میزان مصرف مواد اولیه

تجهیزات و تاسیسات عمومی و مصرف انرژی سالیانه

فصل سوم: بررسی اقتصادی ( بازار )

فصل چهارم: محاسبات مالی واقتصادی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.