گزارش کارآموزی در کارخانه آرد گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش کارآموزی در کارخانه آرد گندم دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کارآموزی در کارخانه آرد گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کارآموزی در کارخانه آرد گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کارآموزی در کارخانه آرد گندم :

توضیحات:

دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه آرد گندم، در قالب فایل word و در حجم ۳۰ صفحه.

مقدمه:

فرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد.

آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود.

اساس آرد را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به میان می آید، منظور آرد گندم است، چون این نوع آرد بخش عمده ی آرد لازم برای تهیه ی نان و پاستا را شامل می شود. دلیل استفاده وسیع از آرد گندم خواص آن می باشد. وقتی این آرد را با آب مخلوط می کنیم، نوعی پروتئین پیچیده به نام گلوتن ایجاد می شود. وجود گلوتن به خمیر خاصیت ارتجاعی می دهد و می توان آن را به هر شکلی در آورد. همین خاصیت گلوتن، سبب می شود که گازهای حاصله درون خمیر باقی بمانند و وجود این گازهاست که سبب تردی و حالت اسفنجی محصول نهایی می گردد. این خاصیت آرد گندم در تهیه ی انواع نان و کیک بسیار حائز اهمیت می باشد.

گزارش کارآموزی در کارخانه آرد گندم
فهرست مطالب:

مقدمه

اصطلاحات و تعاریف

آزمایشات :

– رطوبت

– میزان خاکستر

– اندازه گیری گلوتن گندم و آرد

– میزان اسیدیته موجود در آرد

روش کار :

الف – کنترل و نگهداری گندم

– کنترل گندم ورودی

– جدا سازی و تفکیک گندم

– ذخیره سازی و نگهداری گندم

ب – آماده سازی و بوجاری گندم

جدا کننده مغناطیسی

جداکننده (سپراتور )

شن گیر

ترییور (دستگاه جداکننده بذر اصلی از سایر بذرها و ناخالصی ها )

پوستگیر

کانال هوا (آسپیراتور )

آسپیراتور ترکیبی

ج – نم زدن و حالت دادن

فرایند نم زدن و حالت دادن

نم زدن

– – نم زن پیاله ای / پیمانه ای

-– نم زن با استوانه مدرج

– – دستگاه تنظیم کننده پیوسته رطوبت

د ـ فرایند تهیه آرد

مرحله شکافتن دانه

–مرحله خردکردن

– الک کردن

– دستگاه تصفیه کننده

ه- محصولات نهایی فرایند تهیه آرد

و – بسته بندی و ذخیره آرد

نیازهای بهداشتی محل تهیه و تولید مواد اولیه

تأ سیسات – طراحی – تسهیلات

شرایط ایمنی کارخانجات تولیدی آرد

ایمنی انبارها

ایمنی لوله های مورد استفاده در کارخانه با توجه به نوع سیال آن

ایمنی کارگران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.