گزارش کارآموزی رشته صنایع؛ در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش کارآموزی رشته صنایع؛ در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه دارای ۱۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کارآموزی رشته صنایع؛ در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کارآموزی رشته صنایع؛ در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کارآموزی رشته صنایع؛ در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه :

توضیحات:
گزارش کارآموزی صنایع؛ در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه، در قالب فایل word و در حجم ۱۰۷ صفحه.

بخشی از متن:

طبقه بندی ژنتیک گندم توسط شخصی به نام Flaks Ber صورت گرفت. گندم به ۳ دسته تقسیم می­شود گندم دیپلوئید (تک دانه­ای) که ۱۴=n2 کروموزوم دارد از مشخصات آن عملکرد کم – قد کوتاه cm60 و معمولاً برای نان استفاده نمی­شود. گندم تتراکلوئید دارای ۲۸کروموزوم بوده و به ۲ دانه­ای مرسوم بوده این گندم­ها به خشکی مقاوم بوده و گندم نشاسته­ای محسوب می­شود. از انواع دیگر گندم تتراکلوئید گندم دوروم بوده و برای آرد سمولینا در تولید ماکارونی مورد استفاده قرار می­گیرد. گندم پولار (polish) یا گندم لهستانی از انواع این گندم می­باشد که برای تولید نان مناسب نمی­باشد. گندم پرشین یا ایرانی در برابر زنگ گندم مقاوم بوده و در نقاط کوهستانی به خوبی کشت می­شود. گندم هگزاپلوئید: از جمله این گندم spelt دانه­ ی قرمز رنگی شیار عمیق و عملکرد کم دارد و مانند shot–spelt–Macha–common.

به منظور استحصال آرد نرم تر معمولاً تعداد غلتک هایی که به روش پشت به پشت شیارها قرار می گیرد بیشتر می شوند. در صورتی که بخواهیم راندمان تولید آرد افزایش یابد شیارها به صورت روبرو و عمق برابر و برای تولید آرد سمولینا از شیارهای با زاویه تیزتر و عمق بیشتر استفاده می شود. به طور کلی کیفیت آرد به عواملی مانند عمق شیار، سادگی گام شیار، زاویه شیار، پایه شیار و وضعیت قرار گرفتن شیار بستگی دارد به طور کلی در غلتک های شیاردهار تعداد ۲۵۰ تا ۱۳۰۰ شیار روی غلتک وجود دارد طول غلتک ها بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ mm بود. اما درایران به طورمعمول تمام غلتک ها یا اغلب غلتک های مورد استفاده با طول ۱۰۰۰ mm می باشد.

به طور کلی سرعت بین غلتک ها در یک والس متفاوت می باشد. در غلتک های شیاردار تفاوت سرعت بین غلتک تندتر و غلتک کندتر ۱ به ۲.۵ می باشد.

گزارش کارآموزی رشته صنایع؛ در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه
فهرست مطالب:
بخش اول: کلیات
– مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی
– خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی
– اصطلاحات و تعریفات
بخش دوم: سازمان واحد تولیدی
– سازماندهی واحد تولیدی و بخشهای آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی
– سازماندهی امور کیفیت واحد تولیدی و نمودار سازمانی بخش کیفیت

– شرح وظایف، مسئولیتها و اختیارات مسئولان و کارکنان دخیل و مؤثر بر کیفیت بویژه مسئول و کارکنان بخش کیفیت

بخش سوم: مستندات نظام کیفیت

– ساختار مستندات نظام کیفیت شامل نظام نامه، روشهای اجرایی، دستورالعمل های کاری، مشخصات فنی و استانداردهای کارخانه ای، تقشه ها، کارتها و فرمهای عملیاتی و غیره

– نحوه تهیه، بررسی، تایید، تصویب، تجدیدنظر و توزیع مستندات نظام کیفیت و چگونگی کنترل آنها

– حفظ و نگهداری سوابق
بخش چهارم: کنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی
– نمودار فرآیندها
– تدارکات و انبارش مواد اولیه
– فرآوری مواد اولیه و یا ساخت و مونتاژ قطعات
– بسته بندی محصول نهایی
– انبارش، حمل و تحویل محصول
بخش پنجم: بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات
– بازرسی و آزمایش مواد اولیه
– بازرشی و آزمایش حین فرآیند

– بازرسی و آزمایش محصول نهایی (آزمونهای مستمر کارخانه ای، آزمونهای نمونه ای برای تصدیق بهر ساخت (lotیا Batch)، آزمونهای فرعی برای تصدیق نمونه محصول جدید)

بخش ششم: شناسایی، ردیابی و وضعیت بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات

بخش هفتم: امکانات آزمایشگاهی و کنترل تجهیزات و بازرسی، آزمون و اندازه گیری (بررسی های کارکردی وکالیبراسیون)

بخش هشتم: کنترل و تعیین تکلیف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه و رسیدگی به شکایات مشتریان

بخش نهم: آموزش کارکنان
بخش دهم: کاربرد فنون آکاری
پیوست ها, گزارش کارآموزی رشته صنایع؛ در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه
فهرست مدارک و مستندات مرتبط نظام کیفیت و سایر ضمائم ضروری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.