بررسی تأثیر کتیرا بر برخی فاکتورهای رنگ سنجی نوشیدنی آب پرتقال – خرما و ارزیابی حسی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر کتیرا بر برخی فاکتورهای رنگ سنجی نوشیدنی آب پرتقال – خرما و ارزیابی حسی آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر کتیرا بر برخی فاکتورهای رنگ سنجی نوشیدنی آب پرتقال – خرما و ارزیابی حسی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر کتیرا بر برخی فاکتورهای رنگ سنجی نوشیدنی آب پرتقال – خرما و ارزیابی حسی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر کتیرا بر برخی فاکتورهای رنگ سنجی نوشیدنی آب پرتقال – خرما و ارزیابی حسی آن :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

کتیرا صمغی حاصل از گیاه گون است. صمغ کتیرا در شرایط اسیدی ویسکوزیته ی بالایی را نشان می دهد. از کتیرا در صنایع مختلت از جمله صنایع غذایی به عنوان یک عامل امولسیون کننده استفاده می گردد. کتیرا از هیدروکلوئیدهای جاذب است، با افزایش گرانروی و قدرت نگهداری آب سبب ازفزایش پایداری امولسیون های مورد نظر می شود. عسل خرما یک افزودنی مغذی و بومی مناسب بوده که به عنوان جایگزین شکر استفاده می شود. در این تحقیق برخی فاکتورهای رنگ سنجی نوشیدنی آب پرتقال خرمای تهیه شده از ۳ غلظت مختلف کتیرا به عنوان جایگزینی برای هیدروکلوئیدهای وارداتی مورد بررسی قرار گرفت. غلظت صمغ بر شاخص های توصیف کننده رنگ (*L و *a و *b و *c و H و E) اثر معنی دار داشت. نتیجه ارزیابی حسی مشخص کرد که نمونه حاوی ۰/۷ درصد کتیرا و ۱۵ درصد عسل خرما بالاترین پذیرش را از نظر ارزیابان کسب نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.