اندازه گیری آنتوسیانین، ترکیبات فنولی و فلزات در آب انار نسبت به شرایط نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندازه گیری آنتوسیانین، ترکیبات فنولی و فلزات در آب انار نسبت به شرایط نگهداری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازه گیری آنتوسیانین، ترکیبات فنولی و فلزات در آب انار نسبت به شرایط نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازه گیری آنتوسیانین، ترکیبات فنولی و فلزات در آب انار نسبت به شرایط نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندازه گیری آنتوسیانین، ترکیبات فنولی و فلزات در آب انار نسبت به شرایط نگهداری :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

انار با نام علمی punicagranatum L یکی از قدیمی ترین میوه هایی است که در مناطق وسیعی از کشورهای گرمسیری به ویژه منطقه مدیترانه کشت می شود. رنگ قرمز آب انار مربوط به رنگدانه آنتوسیانین می باشد. تراکم و پایداری رنگیزه های آنتوسیانین به فاکتورهای متعددی بستگی دارد. هدف از انجام پژوهش حاضر بررسی تاثیر عوامل مختلف از قبیل نور، دما بر روی تخریب آنتوسیانین ها از طریق اندازه گیری میزان آنتوسیانین، ترکیبات فنولی و همچنین میزان فلزات موجود در آب انار می باشد. میزان ترکیبات فنولی با روش فولین سیکالتیو توسط دستگاه UV-Vis از روی منحنی درجه بندی با شیب ۰/۹۸۱ اندازه گیری شد. نتایج نشان داد میزان ترکیبات آنتوسیانین که با روش pH افتراقی (فولکی و فرانسیس) اندازه گیری شد از ۲۱۴/۰۶ppm در روز صفر به ۱۱۵/۹۸ppm در روز ۴۵ رسید که حاکی از کاهش میزان آنتوسیانین می باشد. میان عناصر موجود در انار توسط دستگاه جذب اتمی اندازه گیری شد و نتایج نشان داد که آب انار غنی از فلز پتاسیم با غلظت ۳۸۵۰ppm می باشد و فاقد فلز کادمیم که فلزی سمی است می باشد. اعداد فوق همه مربوط به نمونه ای است که در دمای ۴ درجه سانتیگراد و به دور از نور نگهداری شده اند، می باشد. نتیجه ی بدست آمده از پژوهش فوق تایید کننده ی این مطلب است که که بهترین حالت نگهداری آب انار در دمای ۴ درجه سانتگیراد و به دور از نور است.واژه های کلیدی :

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.