مقایسه خود راهبری و ابعاد آن در میان اعضاء هیات علمی دانشگاه اصفهان و آزاد اسلامی واحد خوراسگان در سال تحصیلی ۸۷-۸۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه خود راهبری و ابعاد آن در میان اعضاء هیات علمی دانشگاه اصفهان و آزاد اسلامی واحد خوراسگان در سال تحصیلی ۸۷-۸۸ دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه خود راهبری و ابعاد آن در میان اعضاء هیات علمی دانشگاه اصفهان و آزاد اسلامی واحد خوراسگان در سال تحصیلی ۸۷-۸۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه خود راهبری و ابعاد آن در میان اعضاء هیات علمی دانشگاه اصفهان و آزاد اسلامی واحد خوراسگان در سال تحصیلی ۸۷-۸۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه خود راهبری و ابعاد آن در میان اعضاء هیات علمی دانشگاه اصفهان و آزاد اسلامی واحد خوراسگان در سال تحصیلی ۸۷-۸۸ :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

موفقیت در مدیریت و هدایت خویش، اساس موفقیت سازمان ها و جامعه را پایه ریزی می کند. پژوهش حاضر در چهار بعد مدیریت زمان، مهارت های ارتباطی، مدیریت کلاس و برنامه ریزی رشد حرفه ای؛ به مقایسه خود راهبری اعضاء هیات علمی دانشگاه اصفهان و آزاد اسلامی واحد خوراسگان در سال تحصیلی ۸۸_۸۷ پرداخته است. روش پژوهش، عل مقایسه ای بود. جامعه آماری مورد مطالعه، اعضاء هیات علمی دانشگاه اصفهان و آزاد اسلامی واحد خوراسگان به مقدار ۸۵۴ نفر بود که از این تعداد با روش نمونه گیری خوشه ای، ۸۴ نفر مطابق با فرمول حجم نمونه، به عنوان نمونه آماری گزینش شد. ابزار اندازه گیری، پرسشنامه محقق ساخته مشتمل بر ۴۰ گویه مطابق با طیف لیکرت بود که پایایی آن بر اساس ضریب آلفای کرونباخ ۰/۸۷ برآورد و برای سنجش روائی پرسشنامه از روائی محتوایی استفاده شد. تجزیه و تحلیل آماری داده های پژوهش در دو سطح توصیفی نظیر (میانگین و انحراف معیار) و استنباطی (t مستقل، T2، آنوا و توکی) صورت گرفت. یافته های پژوهش نشان داد که میان توان خود توان خودراهبری اعضاء هیات علمی در هر دو دانشگاه و همچنین بین میزان استفاده از مدیریت زمان، مدیریت کلاس و برنامه ریزی رشد حرفه ای این دو گروه، در سطح ۰/۰۵> P تفاوت معناداری وجود نداشت. بعلاوه مقایسه میانگین توان خودراهبری اعضاء هیات علمی با توجه به سابقه خدمت و مرتبه علمی آنان تفاوتی را نشان نداد، اما بر حسب سن و جنسیت تفاوت معناداری مشاهده گردید. طبق نتایج بدست آمده میزیان مهارت های ارتباطی اعضاء هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خواسگان بیشتر از دانشگاه اصفهان بوده است. مقایسه میانگین نمرات خودراهبری اعضاء هیات علمی هر دو دانشگاه در ابعاد مورد مطالعه نیز در سطح ۰/۰۱>P، بیشترین میزان را در بعد مهارت های ارتباطی و کمترین نمره را در بعد مدیریت زمان نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.