مروری بر خصوصیات تغذیه ای و درمانی کفیر در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر خصوصیات تغذیه ای و درمانی کفیر در صنایع غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر خصوصیات تغذیه ای و درمانی کفیر در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر خصوصیات تغذیه ای و درمانی کفیر در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر خصوصیات تغذیه ای و درمانی کفیر در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

پروبیوتیکها مواد غذایی حاوی میکروارگانیسمها ی زنده و مفید برای بدن هستند. به عبارت دیگر یک پروبیوتیک میکروارگانیسم زنده خوراکی است که تأثیر مثبتی بر سلولهای بدن میزبان دارد و باعث بهبود و افزایش تعادل میکروبی بدن مصرف کننده میشود. پروبیوتیکها اغلب در تولید فرآوردهها ی تخمیری لبنی به کار میروند. کفیر یکی از محصولات تخمیری لبنی است که از دانه های کفیر تولید می شود و کفیر به هیچ صورت از دیگر کشت های لنبی تولید نمی شود. این دانه ها مخلوطی از باکتری ها و مخمر هایمفید بوده و به وسیله یک شبکه پلی ساکاریدی به هم وصل می شوند. کفیر یک پروبیوتیک طبیعی است. با توجه به ترکیب میکروبی و شیمیایی کفیر که یک پروبیوتیک پیچیده حاوی تعداد زیادی باکتری و مخمر است که ویژگیها ی منحصر به فردی به این محصول در میان سایر پروبیوتیک میدهد.کفیر حاوی ویتامینها، مواد معدنی، اسید آمینههای ضروری و پروتئینهایی است که براحتی قابل هضم هستند. مزایای مصرف کفیر در رژیم غذایی بسیار زیاد است از آن جمله میتوان به بازدارندگی علیه برخی بیماریها وناهنجاریها اشاره کرد. در کشور ما نیز طی سالهای اخیر رویکرد مثبتی به مصرف نوشیدنی کفیر ایجاد شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.