غنیسازی مواد غذایی با فیتواسترول به منظورکاهش جذب کلسترول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غنیسازی مواد غذایی با فیتواسترول به منظورکاهش جذب کلسترول دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غنیسازی مواد غذایی با فیتواسترول به منظورکاهش جذب کلسترول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غنیسازی مواد غذایی با فیتواسترول به منظورکاهش جذب کلسترول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غنیسازی مواد غذایی با فیتواسترول به منظورکاهش جذب کلسترول :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

فیتواسترولها یا استرولهای گیاهی ترکیبات صابونی شونده موجود در روغنهای گیاهی بوده که از لحاظ ساختاری شباهت زیادی به کلسترول دارند. در سال ۱۹۵۰ فیتواسترول به عنوان یک عامل کاهنده کلسترول معرفی شد. چندی بعد دانشمندان متوجه شدند که علاوه بر کاهش کلسترول نقشهای دیگری نظیر بهبود التهاب پروستات، کاهش اندازه و تعداد سنگهای کیسه صفرا، بهبود تصلب شراین، کاهش احتمال ابتلا به سرطان و … را در بدن ایفا میکند. برای بهرهمندی از این فواید تصمیم گرفته شد تا مواد غذایی غنیشده با فیتواسترولها تولید و به بازار ارائه شود. نقطه ی ذوب بالا، طعم گچی و حلالیت کم در فاز آبی از جمله مشکلاتی است که استفاده از فیتواسترولها در مواد غذایی را دشوار کرده است. استفاده از امولسیون روغن در آب روشی است که برای اضافه کردنفیتواسترولها به مواد غذایی ارائه شده است. مواد غذایی که به صورت امولسیون روغن در آب هستند مانند شیر، مایونز، سس سالاد و … را میتوان به خوبی با فیتواسترولها غنی سازی کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.