تاثیر عصاره مرزه کوهی (Satureja hortensis) همراه با پوششخوراکی آلژینات سدیم بر کیفیت میکروبی گوشت مرغ طی دورهنگهداری در شرایط سرد ( ۴ درجه سانتیگراد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عصاره مرزه کوهی (Satureja hortensis) همراه با پوششخوراکی آلژینات سدیم بر کیفیت میکروبی گوشت مرغ طی دورهنگهداری در شرایط سرد ( ۴ درجه سانتیگراد) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عصاره مرزه کوهی (Satureja hortensis) همراه با پوششخوراکی آلژینات سدیم بر کیفیت میکروبی گوشت مرغ طی دورهنگهداری در شرایط سرد ( ۴ درجه سانتیگراد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره مرزه کوهی (Satureja hortensis) همراه با پوششخوراکی آلژینات سدیم بر کیفیت میکروبی گوشت مرغ طی دورهنگهداری در شرایط سرد ( ۴ درجه سانتیگراد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عصاره مرزه کوهی (Satureja hortensis) همراه با پوششخوراکی آلژینات سدیم بر کیفیت میکروبی گوشت مرغ طی دورهنگهداری در شرایط سرد ( ۴ درجه سانتیگراد) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در مطالعه حاضر تاثیر پوشش آلژینات به همراه عصاره مرزه کوهی بر کیفیت میکروبی فیله مرغ طی دوره ۱۲ روزه نگهداری در یخچال بررسی شد. ۶ تیمار مورد مطالعه شامل فیله های فاقد پوشش )شاهد( و دارای عصاره مرزه کوهی با غلظت ۰/۷۵ عصاره مرزه کوهی با غلظت ۱/۵% آلژینات، آلژینات غنی شده با عصاره مرزه کوهی با غلظت ۰/۷۵ و تیمار آلژینات غنی شده با عصاره مرزه کوهی با غلظت ۱/۵ به صورت دوره ای مورد ارزیابی میکروبی (مقادیر کلی باکتری TVC و مقادیر باکتری های سرما دوست PTC و PH قرار گرفتند. با توجه به نتایج، تیمار آلژینات به همراه ۱/۵% عصاره مرزه کوهی کمترین مقادیر پارامترهای میکروبی در طی دوره ۱۲ روزه نگهداری در مقایسه با سایر تیمارها دارا بودند و توانست فساد میکروبی مرغ را کاهش دهد. نتایج نشان داد پوشش آلژینات به همراه عصاره مرزه کوهی می تواند به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در محصولات گوشتی کاربرد داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.