پایدارسازی سبوس برنج و سبوس جو دوسر با استفاده از حرارت و اثر حرارت بر ترکیبات آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پایدارسازی سبوس برنج و سبوس جو دوسر با استفاده از حرارت و اثر حرارت بر ترکیبات آنها دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پایدارسازی سبوس برنج و سبوس جو دوسر با استفاده از حرارت و اثر حرارت بر ترکیبات آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پایدارسازی سبوس برنج و سبوس جو دوسر با استفاده از حرارت و اثر حرارت بر ترکیبات آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پایدارسازی سبوس برنج و سبوس جو دوسر با استفاده از حرارت و اثر حرارت بر ترکیبات آنها :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

سبوس از جمله محصولات جانبی غلات است که ارزش غذایی بالا داشته و کاربرد وسیعی در صنایع غذایی دارد. ارزش غذایی سبوس با فساد هیدرولیتیک کاهش پیدا می کند و در استفاده از اجزای مغذی آن بخاطر قابلیت زیاد در فساد هیدرولیتیکی، محدودیت بوجود می آید. سبوس غلات حاوی چندین نوع لیپاز مانند فسفولیپاز، گلیکولیپاز و استرازها می باشد. تکنیک های مختلفی برای تثبیت یا غیر فعال کردن آنزیم لیپولیتیک استفاده می شود که حرارت یکی از این تکنیک ها می باشد. هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر تیمارهای حرارتی بر روی سبوس برنج و جودوسر بود. براین اساس از تیمار حرارتی ۱۲۱ درجه سانتی گراد و فشار بخار psi 15 در زمان ۲۰ دقیقه برای غیرفعال سازی آنزیم لیپاز در نمونه های سبوس استفاده شد و تأثیر این تیمار مشابه شرایط اتوکلاو روی ترکیبات شیمیایی سبوس های مورد آزمون مورد بررسی قرار گرفت. براساس نتایج حاصله تیمار اتوکلاو به جزء افزایش معنی دار رطوبت تأثیری بر سایر فاکتورهای شیمیایی نظیر چربی، پروتئین، خاکستر، فیبرخام و اندیس پراکسید نداشت و سبب کاهش معنی دار میزان ترکیبات فنولیک کل و فعالیت آنتی اکسیدانی در هر دو نمونه سبوس شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.