بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز بر رنگ شلغم خشک شده به روش IMAG J


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز بر رنگ شلغم خشک شده به روش IMAG J دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز بر رنگ شلغم خشک شده به روش IMAG J  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز بر رنگ شلغم خشک شده به روش IMAG J،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز بر رنگ شلغم خشک شده به روش IMAG J :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

فرایند خشک کردن به دلایل متعدد سبب افت ویژگی های کیفی محصول نهایی می شود بدین منظور بکارگیری فرایندهای جایگزینی و یا تیمارهای مقدماتی نظیر خشک کردن به روش اسمزی ضروری به نظر می رسد. در این مطالعه شغلم بعد از حلقه شدن تحت فرایندی آبگیری از ۴ سطح، قندی – نمکی ۳۵% (۳۰ شکر + ۵% نمک طعام) و ۴۵% (۱۰ % نمک + ۳۵% شکر) ۶۰% (۴۵% شکر + ۱۵% نمک طعام) و ۵۰ ساکارز استفاده می گردد. سنجش شاخصهای کیفی شامل تغییرات رنگ مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد با افزایش غلظت محلول و زمان آبگیری اسمزی تغییرات کلی رنگ در میوه بطور معناداری کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.