بررسی بار میکروبی کل و جداسازی باکتری باسیلوس سرئوس در گوشتهای خام (گوسفند، گوساله، شتر، مرغ و بوقلمون) عرضه شده در مراکزتوزیع شهرستان شیراز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی بار میکروبی کل و جداسازی باکتری باسیلوس سرئوس در گوشتهای خام (گوسفند، گوساله، شتر، مرغ و بوقلمون) عرضه شده در مراکزتوزیع شهرستان شیراز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی بار میکروبی کل و جداسازی باکتری باسیلوس سرئوس در گوشتهای خام (گوسفند، گوساله، شتر، مرغ و بوقلمون) عرضه شده در مراکزتوزیع شهرستان شیراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی بار میکروبی کل و جداسازی باکتری باسیلوس سرئوس در گوشتهای خام (گوسفند، گوساله، شتر، مرغ و بوقلمون) عرضه شده در مراکزتوزیع شهرستان شیراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی بار میکروبی کل و جداسازی باکتری باسیلوس سرئوس در گوشتهای خام (گوسفند، گوساله، شتر، مرغ و بوقلمون) عرضه شده در مراکزتوزیع شهرستان شیراز :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

باسیلوس سرئوس یکی از انواع میکروارگانیسم های قابل انتقال از طریق گوشت و فرآورده های گوشتی است که از عوامل مسمومیت زای مواد غذایی به شمار می رود و دو نوع سم در غذا تولید می کند که فرم اسهال زای آن بیشتر مربوط به گوشت و فرآورده های آن است. هدف از این تحقیق، بررسی بار میکروبی کل و میزان آلودگی گوشت های خام عرضه شده در فروشگاه های محلی به باسیلوس سرئوس و ارائه راهکارهای مناسب جهت پیشگیری از آلودگی این منابع مهم غذایی و بهبود وضع بهداشت و سلامت جامعه می باشد. در مطالعه حاضر تعداد ۲۵ نمونه گوشت های خام و تازه گوسفند، گوساله، شتر، مرغ و بوقلمون (هرکدام ۵ تکرار) از فروشگاه ها، کشتارگاه ها و قصابی های مختلف شهرستان شیراز جمع آوری و پس از بسته بندی مجزا در ظروف استریل، نمونه ها به منظور جستجوی باکتری مسمومیت زای باسیلوس سرئوس مورد بررسی قرار گرفت که در هیچ یک از آن ها باکتری مذکور یافت نشد. همچنین ۲۴ ساعت و ۷۲ ساعت پس از نمونه گیری، بررسی بار میکروبی کل باکتری های سرمادوست و مزوفیل بر روی تمامی نمونه ها انجام گردید که طبق تحلیل توسط آنالیز واریانس یک طرفه، بار میکروبی کل در گوشت های خام تازه دارای اختلاف معناداری طی ۲۴ ساعت و ۷۲ ساعت پس ازنمونه گیری بودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.