بررسی اثر استفاده از سبوس تثبیت شده برنج و جودوسر در تولید برنج کتهفراسوند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر استفاده از سبوس تثبیت شده برنج و جودوسر در تولید برنج کتهفراسوند دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر استفاده از سبوس تثبیت شده برنج و جودوسر در تولید برنج کتهفراسوند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر استفاده از سبوس تثبیت شده برنج و جودوسر در تولید برنج کتهفراسوند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر استفاده از سبوس تثبیت شده برنج و جودوسر در تولید برنج کتهفراسوند :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

این تحقیق به منظور بررسی اثر سبوس برنج و جودوسر تثبیت شده توسط فرآیند حرارتی در پخت برنج کته فرآسودمند انجام شده است. لذا از تیمار حرارتی ۱۲۱ درجه سانتی گراد و فشار بخار ۱۵psi در زمان ۲۰ دقیقه برای غیرفعال سازی آنزیم لیپاز در استفاده شد. براساس نتایج حاصله تیمار اتوکلاو به جزء افزایش معنی دار رطوبت تأثیری بر سایر فاکتورهای شیمیایی نظیر چربی، پروتئین، خاکستر و فیبرخام نداشت. در آزمون ارزیابی حسی اکثریت ارزیابها برنج کته حاوی مخلوط سبوس اتوکلاو شده را در فاکتورهای طعم و بافت مشابه برنج کته شاهد (فاقد سبوس) ارزیابی نمودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.