اندازه گیری مقدار ویتامین ث در نمونه آب پرتقال با روش ولتامتری موجمربعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندازه گیری مقدار ویتامین ث در نمونه آب پرتقال با روش ولتامتری موجمربعی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازه گیری مقدار ویتامین ث در نمونه آب پرتقال با روش ولتامتری موجمربعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازه گیری مقدار ویتامین ث در نمونه آب پرتقال با روش ولتامتری موجمربعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندازه گیری مقدار ویتامین ث در نمونه آب پرتقال با روش ولتامتری موجمربعی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

مطالعه حاضر به روشی ساده و سریع برای اندازهگیری ویتامین ث در نمونههای غذایی با استفاده از روش ولتامتری موج مربعی در سطح الکترود خمیر کربن اصلاح شده با مایع یونی و نانوکامپوزیت منیزیم اکسید می پردازد. بدین منظور، پارامترهای مختلفی مانند نسبت مایع یونی، درصد نانوکامپوزیت و PH محیط مورد مطالعه قرار گرفت . نتایج ولتاموگرام چر خه ای، یک پیک اکسیداسیون برگشت ناپذیر در پتانسیل ۴۴۰ میلی ولت مربوط به اکسایش ویتامن ث را نشان داد. در سطح الکترود خمیر کربن اصلاح شده درمقایسه با الکترود خمیر کربن ساده پاسخ الکتروشیمیایی ویتامین ث به شدت افزایش یافت. تحت شرایط بهینه، جریان پیک اکسایش ویتامین ث یک محدوده خطی در گستره ۰/۰۸ تا ۴۵۰ میکرومولار با حد تشخیص ۰.۰۳ میکرومولار را نشان داد.میکرومولار را نشان داد. نتیجه گیری کلی حاکی از این بود که سنسور الکترود خمیر کربن اصلاح شده با موفقیت برای اندازهگیری ویتامین ث در نمونه های آب میوه مورد استفاده قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.