استفاده از هیدروکلوئیدها در محصولات لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از هیدروکلوئیدها در محصولات لبنی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از هیدروکلوئیدها در محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از هیدروکلوئیدها در محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از هیدروکلوئیدها در محصولات لبنی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

هیدروکلوئید به مجموعهای از پلیساکاریدها و پرروتیینها اطلاق میشود که به دلیل عملکردهایی نظیر تغلیظ کنندگی، ژلدهندگی، پایدار کنندگی کف، امول سیونکنندگی، ممانعت از ت شکیل کری ستال شکر و یخ، آزاد کردن کنترل شده عطر و طعم و … به طور گسترده در صنایع مختلف از جمله صنایع لینی به کار میروند. خواص رئولوژیکی ایجاد شده توسعه هیدروکلوئیدها برخواص ارگانولپتیک محصول و همچنین بر پذیرش آن توسعه مصرف کننده نیز تأثیر میگذارد . در سال های اخیر نیز از برخی از هیدروکلوئیدها برای افزایش فییرهای محلول در مح صولات رژیمی که بر پایه ی شیر هستند استفاده شده ا ست. افزایش روزافزون چاقی و بروز انواع بیماری های قلیی عروقی در سالهای اخیر نیز تمایل به مصرف محصولات لینی با میزان چربی کم و مواد جامد محلول کم را افزایش داده است. حذف چربی از محصولات لینی بدون جایگزینهای مناسب باعث کاهش مقیولیت محصولات کم چرب میشود. هیدروکلوئیدها از جمله ترکییاتی هستند که استفاده از آنها در محصولات کم چرب هم ویژگیهای مشابه چربی در محصول ایجاد میکند و هم میزان کالری محصول را کاهش میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.