اثر آنتی اکسیدانهای طبیعی بر پایداری اکسیداتیو و روغنهای خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر آنتی اکسیدانهای طبیعی بر پایداری اکسیداتیو و روغنهای خوراکی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر آنتی اکسیدانهای طبیعی بر پایداری اکسیداتیو و روغنهای خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر آنتی اکسیدانهای طبیعی بر پایداری اکسیداتیو و روغنهای خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر آنتی اکسیدانهای طبیعی بر پایداری اکسیداتیو و روغنهای خوراکی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

اهمیت روغنها و چربیها نه تنها از دیدگاه سلامت بلکه از جنبه تجارت از دیرباز سرماهی گذاری های پژوهشی کلانی را به خود اختصاص داده است روغنها و چربیها تامین بخش قابل توجهی از انرژی مورد نیاز بدن، اسیدهای چرب ضروری و ویتامینهای محلول در چربی را برعهده دارند. اکسیداسیون روغنها، یکی از مهمترین عوامل تخریب مواد غذایی در طی فراروری نگهداری و پخش بوده که اثرات نامطلوبی بر روی عطر و رنگ گذاشته، ارزش غذایی عمر نگهداری ماده غذایی را کاهش می دهد و به دلیل تولید ترکیبات نامطلوب باعث پیر شدن، ایجاد بیمارهای قلبی عروقی، ایجاد جهش و سرطان می شود افزودن آنتی اکسیدان می تواند از واکنش اکسیداسیون جلوگیری و یا سرعت پیشرفت آن را کند کند. به همین دلیل پایدار سازی روغنها، تحت شرایط حرارتی و ذخیره سازی بسیار حائز اهمیت است روشهای مختلفی برای پایدارسازی روغنها وجود دارد که یکی از مهمترین آنها استفاده از آنتی اکسیدانها طبیعی و سنتزی است اما استفاده نمودن از آنتی اکسیدانهای سنتزی به جهت سمی بودن و امنیت مواد غذایی بحث برانگیز است این مقاله به طور اجمالی کاربرد آنتی اکسیدانهای طبیعی را در پایداری روغنها مورد بررسی قرار می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.