بررسی اثرغلظت کشت آغازگرومدت زمان نگهداری برخاصیت آنتی اکسیدانی ماست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرغلظت کشت آغازگرومدت زمان نگهداری برخاصیت آنتی اکسیدانی ماست دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرغلظت کشت آغازگرومدت زمان نگهداری برخاصیت آنتی اکسیدانی ماست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرغلظت کشت آغازگرومدت زمان نگهداری برخاصیت آنتی اکسیدانی ماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرغلظت کشت آغازگرومدت زمان نگهداری برخاصیت آنتی اکسیدانی ماست :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

هدف : دراین مطالعه به بررسی اثرغلظت یک و دوبرابرواحد کشت اغازگرومدت زمان نگهداری ۲۱روز برخاصیت انتی اکسیدانی ماست دردمای ۱±۳درجه سانتیگراد پرداخته شده است روش پژوهش: درمرحله اول شیرگاوتهیه شده پاستوریزه شد و طبق دستورالعمل شرکت سازنده کشت اغازگردردوغلظت یک ودوبرابرواحد به شیرتلقیح شد پس ازتشکیل لخته PH=4/6 ظروف حاوی ماست به دمای ۱±۳ درجه سانتیگراد انتقال داده شد درروزهای ۰و۷و۱۴و۲۱ نگهداری عصاره محلول درآب ماست توسط اولتراسانتریفیوژ یخچال دارتهیه شد و ازمایشات انتی اکسیدانی شامل ABTS DPPH و قدرت احیاکنندگی برروی عصاره حاصل انجام شد و درضمن PH واسیدیته ماست هم زمان باتست های انتی اکسیدانی اندازه گیری شد نتیجه گیری کلی: استفاده ازغلظت دوبرابرواحدنسبت به یک واحدخاصیت انتی اکسیدانی بیشتری درماست ایجادکرد بخصوص درروزصفر که تفاوت معنی داری دراین دوغلظت مشاهده شد درهردوغلظت به دنبال نگهداری محصول خاصیت انتی اکسیدانی افزایش یافت طوریکه بین روزهای صفرو۷بیشترین اختلاف مشاهده شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.