ارزیابی اثرسینرژیستی سایان درترکیب بااسانس اکالیپتوس علیه حشرات کامل شپشه ی گندم درشرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثرسینرژیستی سایان درترکیب بااسانس اکالیپتوس علیه حشرات کامل شپشه ی گندم درشرایط آزمایشگاهی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثرسینرژیستی سایان درترکیب بااسانس اکالیپتوس علیه حشرات کامل شپشه ی گندم درشرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثرسینرژیستی سایان درترکیب بااسانس اکالیپتوس علیه حشرات کامل شپشه ی گندم درشرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثرسینرژیستی سایان درترکیب بااسانس اکالیپتوس علیه حشرات کامل شپشه ی گندم درشرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

درپژوهش حاضراثرهم افزایی ترکیب خاک دیاتومه ی سایان همراه اسانس گیاه اکالیپتوس و همچنین اثرآن روی تولید نتاج حشرات کامل شپشه ی گندم Sitophilus granarius L. درشرایط ازمایشگاهی دمای ۲±۲۶درجه ی سلسیوس رطوبت نسبی ۵±۶۵درصد و ۱۶:۸L:D انجام شد اثرتیمارهای ترکیبی دوفاکتور دز سایان درپنج سطح ۰/۱۲۵و۰/۲۵و۰/۵و۱و۱/۵گرم برکیلوگرم و غلظت های براوردشده ی اسانس گیاه اکالیپتوس Eucalyptus globulusبه ترتیب معادل صفر و۱۶۳و۱۷۴و۱۸۵ میکرولیتر برلیترهوا درچهارتکرار همراه با تیمارشاهد روی مرگ و میرحشرات کامل بررسی گردید درصد های مرگ و میرپس ازگذشت ۷۲ساعت ثبت و بافرمول آبوت تصحیح شدند نتایج تجزیه ی واریانس نشان داد که اثرغلظت اسانس درسطح احتمال یک درصد P <0/0000و همچنین فاکتور دز سایان درسطح احتمال پنج د رصد P <0/05معنی دار بودند اما فاکتور اثرمتقابل غلظت ×دز معنی دار نبود درصد مرگ و میرحشرات کامل پس از۷۲ساعت دراثراستفاده ازاسانس اکالیپتوس بطور معنی داری افزایش پیدا کرد کمترین درصد مرگ و میر درترکیب تیماری غلظت صفراسانس بادزهای مختلف سایان استفاده ی انفرادی ازسایان مشاهده شدند که میزان مرگ و میر بسیارپایین ۰تا ۴/۵ درصد بود همچنین بیشترین درصد مرگ و میر به ترکیب تیماری غلظت ۱۸۵میکرولیتر اسانس با دز ۰/۵ گرم برکیلوگرم غله با ۰/۵۷۷±تعلق داشت که با بقیه دزها ۰/۱۲۵تا۱/۵گرم برکیلوگرم غله اختلاف معنی داری نداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.