مقایسه ویژگیهای مهارت های تدریس و دانش محتوائی اعضاء هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ویژگیهای مهارت های تدریس و دانش محتوائی اعضاء هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ویژگیهای مهارت های تدریس و دانش محتوائی اعضاء هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ویژگیهای مهارت های تدریس و دانش محتوائی اعضاء هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ویژگیهای مهارت های تدریس و دانش محتوائی اعضاء هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

پژوهشگران علوم تربیتی به دنبال متدهایی می باشند که بر اساس آنها بتوانند ویژگی های استادان را با توجه به میانگین نمرات ارزیابی سالانه دانشجویان مورد بررسی قرار داده و از نتایج حاصله در بهره وری و پیشبرد اهداف آموزشی استفاده نمایند. در این راستا هدف از این پژوهش مقایسه میزان بهره وری مهارت های تدریس و دانش محتوایی استادان دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در راستای بالابردن کیفیت و شیوه تدریس استادان و راندمان قبولی در بین دانشجویان با استفاده از متدهای جدید مربوط به متغییرهای فوق الذکر و متعاقب آن جلوگیری از افت تحصیلی دانشجویان می باشد. روش پژوهش انجام یافته علی مقایسه ای بوده است. جامعه مورد ارزیابی دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در سه گروه آموزشی, عمران، برق و کامپیوتر که در ساال تحصیلی ۹۳-۹۲ مشغول به تحصیل بوده اند می باشند . حجم نمونه، ۳۰۰ نفر از جامعه دانشجویان (۶۰ نفر از گروه عمران، ۱۳۲ نفر از گروه برق و ۱۰۸ نفر از گروه کامپیوتر) انتخاب گردید و همچنین از جامعه آماری استادان در گروه های سه گانه آموزشی (۱۰ نفر از گروه عمران، ۱۸ نفر از گروه کامپیوتر و ۲۲ نفر از گروه برق)، که به صورت طبقه ای تصادفی نسبی انتخاب شده اند. ابزار جمع آوری داده ها، پرسشنامه محقق ساخته بر اساس طیف لیکرت ۵ درجه ای و حاوی ۲۳ سوال برای سنجش متغییر ها بود که به ازای هر استاد سه نفر دانشجو در ارتباط با دو ماده درسی مورد تدریس آن را تکمیل نموده اند. جهت بررسی نرمال بودن داده ها از آزمون کولموگروف اسمیرنوف استفاده شده که با توجه به اینکه فرض صفر دلالت بر نرمال بودن داشته و مفدار احتمال برای همه داده ها از ۰/۰۵ کوچتر است پس فرض صفر رد می گردد. برای آزمون فرضیه ها از آزمون ناپارامتریک کروسکال والیس استفاده شده است که از نظر پرسش شوندگان در حال کلی دانش محتوایی دارای بیشترین میانگین و می توان گفت که متغییر دانش محتوایی در سه گروه آموزشی که تفاوت معنی داری نداشت متغییر دانش محتوایی دارای تفاوت معنی داری می باشد. بطوری که بین مهارت های تدریس رشته های عمران، برق و کامپیوتر به ترتیب کمترین و بیشترین میانگین و بین دانش محتوایی استادان رشته عای عمران، برق و کامپیوتر به ترتیب بیشترین و کمترین میانگین را به خود اختصاص داده اند. در حالت کلی با مقایسه نتایج حاصل از این پژوهش با پژوهش های انجام یافته می توان نتیجه گرفت که در صورت استفاده استادان از روش های نوین تدریس، ابزارهای فیزیکی و الکترونیکی مربوطه، داشتن تجربه بالا به همراه پیشینه علمی و پژوهشی قوی و آشنایی کافی به زبان های خارجی، آشنا بودن به دانش روز موضوعات تدریس، آشنا بودن با پیشینه معلومات علمی دانشجویان در راستای چگونگی ارائه مطالب به آنها، استفاده از ابزارهای و متد های متفاوت و جدید در آزمون های میان ترم و حتی پایان ترم و تسلط استاد بر موضوعات مورد بحث می توانند در بهره وری و ارتقاء سطح کیفی و کمی کلاس ها و معلومات دانشجویان کاملاً مؤثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.