بررسی تاثیر مدارس متوسطه در فرهنگ سازی استفاده از کتابخانه های عمومی و ایجاد عادت به مطالعه از دیدگاه دانش آموزان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر مدارس متوسطه در فرهنگ سازی استفاده از کتابخانه های عمومی و ایجاد عادت به مطالعه از دیدگاه دانش آموزان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر مدارس متوسطه در فرهنگ سازی استفاده از کتابخانه های عمومی و ایجاد عادت به مطالعه از دیدگاه دانش آموزان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر مدارس متوسطه در فرهنگ سازی استفاده از کتابخانه های عمومی و ایجاد عادت به مطالعه از دیدگاه دانش آموزان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر مدارس متوسطه در فرهنگ سازی استفاده از کتابخانه های عمومی و ایجاد عادت به مطالعه از دیدگاه دانش آموزان :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

استفاده از کتابخانه، مساله مهمی است که از نظر فرهنگی، آموزشی و عملکردی در ارتباط مستقیم با مدیران و معلمان مدرسه و برنامه ریزی ها و کتب درسی قرار می گیرد. آموزش و پرورش به عنوان یکی از متولیان قدرتمند و گسترده می تواند با ایجاد اصلاحات و تغییراتی در ابعاد مختلف خود فرهنگ استفاده از کتابخانه را تقویت و ترویج نماید. در این راستا اندیشه و رفتار مدیران و معلمان، تشویق دانش آموزان و توسعه کتابخانه های مدارس حائز اهمیت بسیارند. هدف از پژوهش حاضر بررسی نقش مدارس متوسطه در ارتقاء فرهنگ استفاده از کتابخانه های عمومی است. در این تحقیق از روش توصیفی- پیمایشی استفاده شده و ابزارکار پرسشنامه محقق ساخته است. تجزیه وتحلیل اطلاعات و داده های مورد نیاز در پژوهش حاضر با استفاده از نرم افزار spss انجام گرفت. یافته ها حاکی از آن است که بیش از ۷۰% دانش آموزان نقش معلمان و مدیران و کتابداران مدرسه را در علاقه مندی به مطالعه در حد خیلی زیاد توصیف کرده اند و اکثریت آنها تاثیر سایر خدمات از جمله شرکت در نمایشگاه ها و جشنواره های کتاب، ایجاد زنگ مطالعه، انجام تحقیقات و پژوهش های دانش آموزی، شرکت در برنامه های فرهنگی و آموزشی نظیر مسابقات کتابخوانی و یا معرفی کتاب در ایجاد عادت به مطالعه را در سطح متوسط به بالا ارزیابی کرده اند. همچنین میزان رضایت بیش از ۸۰% دانش آموزان از خدمات و منابع کتابخانه مدرسه در سطح کم توصیف شده است. لذا با توجه به جمعیت بالای دانش آموزان در کشور می بایست سیاستها و برنامه های آموزشی و پرورشی متناسب با توسعه فرهنگ کتابخوانی در مدارس اجرا گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.