مقایسه بین روش های سنتی و رقومی در تناسب کیفی گندم و تهیه نقشه تناسب اراضی با استفاده از روش پایتون در منطقه فشند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه بین روش های سنتی و رقومی در تناسب کیفی گندم و تهیه نقشه تناسب اراضی با استفاده از روش پایتون در منطقه فشند دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه بین روش های سنتی و رقومی در تناسب کیفی گندم و تهیه نقشه تناسب اراضی با استفاده از روش پایتون در منطقه فشند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه بین روش های سنتی و رقومی در تناسب کیفی گندم و تهیه نقشه تناسب اراضی با استفاده از روش پایتون در منطقه فشند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه بین روش های سنتی و رقومی در تناسب کیفی گندم و تهیه نقشه تناسب اراضی با استفاده از روش پایتون در منطقه فشند :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

هدف ازاین مطالعه بررسی قابلیت داده های ماهواره ای و سامانه اطلاعات جغرافیایی وبرنامه نویسی در محیط پایتون برای تهیه نقشه های موضعی مورد نیاز به منظور تهیه اطلاعات منابع اراضی و تجزیه و تحلیل اطلاعات و مهمتر از آن استفاده بهینه از واحد های اراضی می باشد. منطقه مورد مطالعه به مساحت حدود ۱۰۰۰۰ هکتار حد فاصل شهر های کرج و قزوین واقع شده است. در این مطالعه با استفاده از عملیات پردازش تصاویر ماهواره ETM + ، مدل رقومی ارتفاع و سایر نقشه های موجود از منطقه، واحدهای خاک تفکیک شدند و تعداد ۶۸ نمونه خاک جهت تجزیه های آزمایشگاهی جمع آوری شد. در ادامه با استفاده از اطلاعات اقلیمی انواع خاکها ، مواد مادری و پستی و بلندی، کلاس تناسب اراضی با توجه به روش پارامتریک تعیین شد، به این منظور از روش برنامه نویسی پایتون استفاده و در نهایت با توجه به رابطه های مربوطه درجه بندی شاخص تناسب اراضی ارائه شد .در نهایت از تطبیق اطلاعات به دست آمده از تصاویر ماهواره ای، داده های مربوط به خاک، نقشه شیب و نقشه خاک ، نقشه واحدهای اراضی و همچنین نقشه تناسب اراضی در منطقه مورد مطالعه برای گندم تهیه گردید. محدودیت های عمده موجود در منطقه اسیدیته خاک و شوری مشخص گردیده و کلاس تناسب اراضی در منطقه برای گندم آبی N, S2, S1 مشخص شد .نتایج به دست آمده نشان داد که بین روش سنتی و روش برنامه نویسی پایتون شباهت زیادی وجود دارد و کاملا دارای هم پوشانی می باشند. بنابراین با توجه به اینکه مدل سنتی چه از نظر زمان و چه از نظر اقتصادی هزینه های بالایی دارد،می توان از مدل برنامه نویسی پایتون با توجه به سهولت انجام کاربا آن برای مناطق مشابه اقدام به تعیین تناسب کیفی کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.