ارزیابی آسایش انسانی دشت اوباتو بامرکزیت شهرزرینه دراستان کردستان،با استفاده از ۳ شاخص بیوکلیماتیک اولگی وگیونی و thi( 1990-2005)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی آسایش انسانی دشت اوباتو بامرکزیت شهرزرینه دراستان کردستان،با استفاده از ۳ شاخص بیوکلیماتیک اولگی وگیونی و thi( 1990-2005) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی آسایش انسانی دشت اوباتو بامرکزیت شهرزرینه دراستان کردستان،با استفاده از ۳ شاخص بیوکلیماتیک اولگی وگیونی و thi( 1990-2005)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی آسایش انسانی دشت اوباتو بامرکزیت شهرزرینه دراستان کردستان،با استفاده از ۳ شاخص بیوکلیماتیک اولگی وگیونی و thi( 1990-2005)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی آسایش انسانی دشت اوباتو بامرکزیت شهرزرینه دراستان کردستان،با استفاده از ۳ شاخص بیوکلیماتیک اولگی وگیونی و thi( 1990-2005) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

آسایش انسان به عوامل محیطی و غیرمحیطی متعددی بستگی دارد که از میان عوامل محیطی می توان به دمای محیط، رطوبت، دمای زمین و وزش باد، و از عوامل غیرمحیطی به میزان پوشش بدن، فعالیت بدن، سن، جنس، ساختار فیزیکی بدن و ازدحام محیط اشاره نمود . به منظور تعیین حدود آسایش، تاکنون آزمایشها و تجارب متعددی توسط انجمن ها و مراکز تحقیقاتی صورت گرفته و استانداردهایی تدوین شده است. ارزیابی آسایش انسانی می تواند به عنوان ابزار کارآمدی در فرآیند برنامه ریزی منطقه ای با توجه به افزایش جمعیت و گسترش شهرنشینی در زمینه های مختلف برنامه ریزی شهری، عمرانی، معماری، گردشگری و غیره مورد توجه و بررسی قرار گیرد که در ارتباط مستقیم با شرایط آب و هوایی در یک منطقه است .لذا در این پژوهش با استفاده از شاخص گیونی،اولگی، THI وضعیت آسایش انسانی دشت اوباتو واقع در استان کردستان مورد ارزیابی قرارگرفت. بدین منظور از پارامترهای دمایی ورطوبتی((دمای خشک ورطوبت نسبی، حداکثر دما و حداکثر رطوبت نسبی و حداقل دما و حداقل رطوبت نسبی ،حداکثروحداقل رطوبت و…..) – ایستگاه سینوپتیک زرینه در دوره آماری ۱۶ ساله ( ۲۰۰۵-۱۹۹۰) استفاده گردید. نتایج حاصل از بررسی این شاخص نشان می دهد (خرداد تا شهریور) در محدوده آسایش قرار می گیرد. بنابراین فعالیت های توسعه ای متأثر از شرایط اقلیمی می تواند به ترتیب اولویت های ذکر شده در این ماه ها برنامه ریزی و اجرا گردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.