مدلسازی توسعه شهری و تغییرات کاربری اراضی با استفاده از سنجش از دور و GIS با تکیه بر روی انفیس (مطالعه موردی: شوشتر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدلسازی توسعه شهری و تغییرات کاربری اراضی با استفاده از سنجش از دور و GIS با تکیه بر روی انفیس (مطالعه موردی: شوشتر) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدلسازی توسعه شهری و تغییرات کاربری اراضی با استفاده از سنجش از دور و GIS با تکیه بر روی انفیس (مطالعه موردی: شوشتر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدلسازی توسعه شهری و تغییرات کاربری اراضی با استفاده از سنجش از دور و GIS با تکیه بر روی انفیس (مطالعه موردی: شوشتر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدلسازی توسعه شهری و تغییرات کاربری اراضی با استفاده از سنجش از دور و GIS با تکیه بر روی انفیس (مطالعه موردی: شوشتر) :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

به جرأت می توان گفت یکی از نیازهای اساسی مدیران و برنامه ریزان برای مدیریت شهری، پیش بینی دقیق از روند توسعه شهری در سال های آتی و دانستن تغییرات کاربری اراضی در چند سال گذشته است. بنابراین نقشه تغییرات کاربری را که نتیجه فرایند آشکارسازی تغییرات می باشد، می توان بر اساس تصاویر چند زمانه سنجش از دور و تلفیق آن به نقشه های کاربری شهری تهیه کرده و پیامدهای مربوطه را مورد بررسی قرار داد. در تحقیق حاضر تلاش شده تا با بررسی روند تغییرات کاربری اراضی و توسعه شهری در دوره های زمانی ۱۹۹۱، ۲۰۰۳ و ۲۰۱۴ با استفاده از سنجش از دور و سیستم اطلاعات مکانی به پیامدهای این تغییرات پی برده و جهت برنامه ریزی های آتی جهت توسعه شهرها از نتایج آن بهره برد. محدوده مورد مطالعه بخشی از شهرستان شوشتر از استان خوزستان می باشد که در سال ۲۰۱۴ مورد پژوهش قرار گرفت. در این تحقیق پس از رقومی سازی نقشه های کاربری های شهری موجود از سطح شهرستان، بروزرسانی این نقشه ها با استفاده از تصاویر ماهواره Landsat انجام شد. سپس پارامترهای مؤثر در توسعه شهری به عنوان ورودی با الگوریتم نر و فاز تطبیقی (Anfis) وارد شدند. این پارامترها شامل ارتفاع، شیب، فاصله از راه ها، فاصله از مناطق مسکونی، فاصله از رودخانه، فاصله از مراکز آموزشی و درمانی، فاصله از روستاهای حاشیه شهر و اراضی بایر اطراف شوشتر می شوند. الگوریتم مذکور با استفاده از داده های موجود سال های ۱۹۹۱ و ۲۰۰۳ آموزش داده می شود. به منظور ارزیابی عملکرد روش پیشنهادی، نتیجه پیش بینی توسعه شهری با استفاده از الگوریتم با وضعیت موجود سال ۲۰۱۴ مقایسه گردید که نتایج بسیار به واقعیت نزدیک است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.