بررسی نگرش مربیان آموزش فنی و حرفه ای نسبت به مهارت و نیاز آموزشی آنان درموردروشهای تدریس دروس عملی جهت توسعه کسب و کار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نگرش مربیان آموزش فنی و حرفه ای نسبت به مهارت و نیاز آموزشی آنان درموردروشهای تدریس دروس عملی جهت توسعه کسب و کار دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نگرش مربیان آموزش فنی و حرفه ای نسبت به مهارت و نیاز آموزشی آنان درموردروشهای تدریس دروس عملی جهت توسعه کسب و کار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نگرش مربیان آموزش فنی و حرفه ای نسبت به مهارت و نیاز آموزشی آنان درموردروشهای تدریس دروس عملی جهت توسعه کسب و کار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نگرش مربیان آموزش فنی و حرفه ای نسبت به مهارت و نیاز آموزشی آنان درموردروشهای تدریس دروس عملی جهت توسعه کسب و کار :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

شناسایی نیازهای آموزشی و سطح مهارت مربیان آموزش فنی و حر فه ای در امر تدریس، برنامه ریزی رشد و تعالی آنان را بهبود می بخشد. این مطالعه با هدف سنجش نگرش مربیان آموزش در دروسعملی نسبت به سطح مهارت و نیاز آموزشی آنان در مورد روشهای تدریس، دروس عملی صورت گرفت. در این مطالعه توصیفی ۶۰ نفر از مدرسان حرفه های اداره آموزش فنی و حرفه ای استانسیستان و بلوچستان به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب و پرسشنامه ای روا و پایا شامل ۱۴گویه در زمینه سطح مهارت و نیاز آموزشی موضوعات مربوط به روشهای تدریس دروس عملی راتکمیل کردند.میانگین (انحراف معیار) نمره مهارت مربیان ۴/۰) ۷۱/۲ (از حداکثر ۴ بود. سطح مهارت ۹/۳۸ درصدمربیان در زمینه تفسیر و تحلیل سوالات آزمون ۵/۳۵ درصد در زمینه روشهای ارزشیابی مهارت هایعملی، ۸/۵۲ درصد، در زمینه طراحی آزمون های عملکرد و۹/۴۷ درصد آنان در مورد تهیه فیلم آموزشی، پایین (میانگین نمره کمتر از (۵/۲ (بود. میانگین (انحراف معیار) نمره کل نیاز آموزشی ۴۵/۳(۸۹/۰ (از حداکثر ۵ بود، بر این اساس مربیان در همه ۱۴ موضوع مطرح شده، نیاز آموزشی داشتند اولویتهای به ترتیب مربوط به تفکر انتقادی ، روشهای ایجاد انگیزه و منلبع اطلاع رسانی بود. نتایج اینمقاله نشان داد که مربیان نیاز به آموزش و ارتقاء مهارت در مورد تدریس دروس عملی را ابراز داشتند. با توجه به نیازهای آموزشی و مهارت اعلام شده، بهنظر میرسد که کارگاههای روش تدریس و ارزیابیکارآموزان نیاز به اصلاح و بازنگری دارد و مباحث کارگاه باید متناسب با نیاز آموزشی مربیان طراحی و از روشهای مختلف آموزشی استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.