مطالعه و مدلسازی ریاضی فرآیند آبگیری اسمزی برشهای کیوی با پیش تیمار امواج فراصوت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه و مدلسازی ریاضی فرآیند آبگیری اسمزی برشهای کیوی با پیش تیمار امواج فراصوت دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه و مدلسازی ریاضی فرآیند آبگیری اسمزی برشهای کیوی با پیش تیمار امواج فراصوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه و مدلسازی ریاضی فرآیند آبگیری اسمزی برشهای کیوی با پیش تیمار امواج فراصوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه و مدلسازی ریاضی فرآیند آبگیری اسمزی برشهای کیوی با پیش تیمار امواج فراصوت :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

یکی از روشهای نگهداری میوهجات، فرآیند آبگیری اسمزی است که در آن علاوه بر کاهش رطوبت، جذب مواد جامد نیز صورت میپذیرد. به هر جهت، پایین بودن سرعت خروج رطوبت در فرآیند آبگیری اسمزی یکی از معایب آن است. بازدهی مطلوب هر فرآیند مستلزم کنترل بهتر آن میباشد که خود نیازمند مطالعهی دقیق مکانیسمهای درگیر طی فرآیند و نحوهی عملکرد متغیرها است. در این زمینه، بکارگیری مدلسازی ریاضی میتواند مطالعه پدیده شناختی را تسهیل کند. هدف از انجام این تحقیق مطالعه و مدلسازی ریاضی فرآیند آبگیری اسمزی برشهای میوهی کیوی در محلول اسمزی با غلظتهای ساکاروز ۳۰ ،۴۰ و ۵۰درجه بریکس، زمان غوطهوری ۰ ،۵ ،۱۰ ،۲۰ ،۳۰ ،۶۰ و ۱۲۰ دقیقه همراه با پیشتیمار اعمال امواج فراصوت به صورت غیر مستقیم به مدتهای ۱۰ ،۲۰ و ۳۰ دقیقه میباشد. تیمار بهینه با استفاده از دو روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک تعیین شد. از طریق مدلسازی تحلیلی فرآیند آبگیری اسمزی به صورت دو بعدی در مختصات استوانهای، مقادیر ضریب نفوذ جرمی رطوبت به دست آمدند. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت ساکاروز، مقدار ضریب نفوذ جرمی به دلیل افزایش فشار اسمزی بالا میرود. به علاوه مشخص شد که از پیشتیمار فراصوت میتوان برای بهبود آبگیری اسمزی به منظور افزایش سرعت افت رطوبت محصول استفاده کرد. برای تیمار بهینه حاصل از روش سطح پاسخ، مقدار غلظت ۵۰ درصد، زمان پیشتیمار فراصوت ۳۰ دقیقه و مقدار زمان غوطهوری ۱۰ دقیقه به دست آمد. تحت این شرایط مقادیر پیشبینی شده توسط مدل برای افت رطوبت برابر با ۹۷۱۷/۷ درصد و برای جذب مواد جامد برابر با ۹۶۲۰/۰ درصد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.