طراحی و ساخت موزع پنوماتیکی سیرچههای بذری بر اساس خصوصیات فیزیکی وآیرودینامیکی آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی و ساخت موزع پنوماتیکی سیرچههای بذری بر اساس خصوصیات فیزیکی وآیرودینامیکی آنها دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی و ساخت موزع پنوماتیکی سیرچههای بذری بر اساس خصوصیات فیزیکی وآیرودینامیکی آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی و ساخت موزع پنوماتیکی سیرچههای بذری بر اساس خصوصیات فیزیکی وآیرودینامیکی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی و ساخت موزع پنوماتیکی سیرچههای بذری بر اساس خصوصیات فیزیکی وآیرودینامیکی آنها :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

سیر (.L sativum Allium (یکی از گیاهانی است که کاشت آن در ایران دارای سابقه طولانی است اما بدلیل عدم وجود ماشینهای کاشت، داشت و برداشت مناسب، کاشت آن بصورت سنتی و در قطعات کوچک صورت میگیرد. همچنین با توجه به خواص دارویی و خوراکی، ارزش زیادی در دنیا پیدا نموده، بهمین دلیل از اهمیت اقتصادی فوق العادهای برخوردار میباشد. در این مطالعه اثر رطوبت بر تعدادی از خواص فیزیکی و آیرودینامیکی به منظور طراحی و ساخت یک واحد موزع پنوماتیکی سیر بررسی گردید. این تحقیق در قالب طرح کاملاً تصادفی و در پنج تکرار انجام گردید. به منظور تعیین رابطه بین رطوبت با خواص فیزیکی و آیرودینامیکی سیر، از آنالیز رگرسیون استفاده گردید. با توجه به نتایج، میانگین طول، عرض، ضخامت، قطر متوسط هندسی و حسابی سیرچهها بترتیب ۰/۳۲ ،۸/۲۱ ،۹/۲۰ ،۴/۲۴ و ۹/۲۴ میلیمتر بدست آمد. نتایج نشان داد که با افزایش رطوبت از ۸/۳۵ %به ۵/۶۰ %بر مبنای وزن تر، میانگین مساحت کل، مساحت تصویر شده، وزن هزار دانه، حجم و چگالی ظاهری سیرچهها بترتیب از مکعب میلیمتر ۷۳۵۶/۰ به ۵۹۱۶/۵ ،گرم ۸۱۵۹/۳ به ۶۷۸۳/۰ ،مربع میلیمتر ۶۴۴/۳ به ۵۴۶/۶ ،مربع میلیمتر ۲۰۲۹/۱ به ۱۷۱۸/۳و ۳/۴۷۶ به ۴/۵۶۷ کیلوگرم بر متر مکعب افزایش یافتند. مطالعات نشان داد که با افزایش رطوبت، چکالی واقعی از ۴/۱۱۴۶ به ۳/۱۱۰۹ کیلوگرم بر متر مکعب کاهش یافت. همچنین در این دامنه رطوبتی سرعت حد سیرچهها از ۶/۱۵ به ۷/۱۶ متر بر ثانیه افزایش یافت. در نهایت بر اساس خواص فیزیکی و آیرودینامیکی سیرچهها یک واحد موزع پنوماتیکی سیر طراحی و ساخته شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.