سنجش میزان ویتامین ث لیموشیرین با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنجش میزان ویتامین ث لیموشیرین با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنجش میزان ویتامین ث لیموشیرین با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش میزان ویتامین ث لیموشیرین با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنجش میزان ویتامین ث لیموشیرین با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

ویتامین ث یا آسکوربیک اسید یکی از مهمترین آنتیاکسیدانهای محلول در آب است. این ویتامین مهم یکی از پارامترهای کیفی در بسیاری از محصولات باغی از جمله مرکبات است. ویتامین ث به شرایط محیطی بسیار حساس است از این رو نشـانگر مناسـبی است بهمنظور نظارت بر تغییرات کیفی حین انبارمانی، فرآوری و حملونقل به ویژه زمانی که محصول حاوی سطوح بالا از ترکیبات محلول در آب و آسیبپذیر به آنزیم و اکسیداسیون شیمیایی باشد. در این پژوهش ابتدا طیفهای مرئی / فروسرخ میـوه هـا از روی پوست در محدوده ۳۵۰ تا ۲۵۰۰ نانومتر به منظور تشخیص و پیشگویی غیر مخرب آسکوربیک اسید تهیه شد. مدلهـای واسـنجی چند متغیره رگرسیون حداقل مربعات جزئی (PLSR (بر پایهی اندازهگیریهای مرجع و اطلاعات طیفهای پیشپـردازش شـده بـا ترکیب روشهای مختلف نرمالسازی (تصحیح پخش افزاینده (MSC ،(توزیع نرمال استاندارد (SNV((؛ و افزایش قدرت تفکیک طیفی (مشتقهای اول و دوم (D2,D1 ((برای پیشگویی ویتامین ث تدوین شدند. نتایج حاصل از مدلسازی (PLSR (بـا ترکیـب شش پیشپردازش مختلف در محدوده NIR که طولموجهای ۴۰۰ تا ۲۴۵۰ نانومتر را شامل میشود مورد بررسی قرار گرفـت . بـا توجه به نتایج به دست آمده برای مدلسازی (PLSR (بهترین نتیجه با پیشپردازش D2+SG و بـا تعـداد مؤلفـه هـای اصـلی ۱۲حاصل گردید که برای دسته آموزش و آزمون به ترتیب دارای ضرایب رگرسیون ۹۷۳.۰ و ۹۸۵۲.۰ و ریشه خطای میانگین ۷۴۳۶.۰و ۶۳۷۴.۰ بوده و نشان دهنده دقت بالای مدل در پیشبینی میزان ویتامین ث میوه به صورت غیر مخرب هست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.