تعیین منحنیهای همدمای دفع رطوبت زرشک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین منحنیهای همدمای دفع رطوبت زرشک دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین منحنیهای همدمای دفع رطوبت زرشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین منحنیهای همدمای دفع رطوبت زرشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین منحنیهای همدمای دفع رطوبت زرشک :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

محصول زرشک در استان خراسان جنوبی از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از مهمترین مراحل تولید این محصول مرحله خشککردن و انبارداری آن است که تاثیر مهمی در کیفیت محصول نهایی عرضه شده به بازار دارد. برای خشککردن صحیح و ۱ مدل سازی فرایند آن، دانستن محتوای رطوبت تعادلی(EMC (محصول در دماها و رطوبت نسبیهای مختلف ضروری است. محتوای رطوبت تعادلی محصول را میتوان از منحنیهای همدمای دفع یا جذب رطوبت به دست آورد. لذا این تحقیق به منظور تعیین محتوای رطوبت تعادلی زرشک در سه دمای C 30 ،۴۵ و۶۰ با استفاده از منحنیهای همدمای دفع رطوبت و روش استاتیک، مطابق با دستورالعمل اندازهگیری فعالیت آبی مواد غذایی (۹۰- CAST (انجام شد. در نهایت با استفاده از جعبه ابزار برازش منحنی نرمافزار Matlab ،مدلهای اصلاح شده ازوین، اصلاح شده نمایی، اصلاح شده چانگپیفاست، اصلاح شده هالسی و اصلاح شده بت بر دادههای حاصل از آزمایش برازش و بهترین مدلها معرفی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.