تحلیل توزیع دما و شار گرمایی در خشک کردن هویج با استفاده از نرم افزار Abaqus


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل توزیع دما و شار گرمایی در خشک کردن هویج با استفاده از نرم افزار Abaqus دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل توزیع دما و شار گرمایی در خشک کردن هویج با استفاده از نرم افزار Abaqus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل توزیع دما و شار گرمایی در خشک کردن هویج با استفاده از نرم افزار Abaqus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل توزیع دما و شار گرمایی در خشک کردن هویج با استفاده از نرم افزار Abaqus :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

خشک کردن مواد حدود ده درصد از کل انرژی مصرفی در صنایع غذایی را به خود اختصاص می دهـد. مصـرف زیـاد انـرژی درصنعت خشک کردن مواد غذایی، آنرا به مهمترین عملیات صنعتی تبدیل کرده است. بنابراین یکی از مهمترین چالشها در صـنایعتولید خشکبار، کاهش انرژی برای تولید محصولات خشک با کیفیت مطلوب می باشد. در تحقیق حاضر توزیع دما و شار گرمـایی در خشک کردن هویج با استفاده از نرمافزار Abaqus بررسی شد. خشک کردن در دمـای ۵۰ درجـهی سـانتیگـراد بـر روی یـک قطعهی مکعبی هویج به ابعاد ۴ میلی متر به دو صورت مداوم و متناوب انجام شد. حرارتدهی متنـاوب، بـه مـدت ۲۱۰ ثانیـه، بـه صورت ۳۰ ثانیه حرارتدهی و سپس ۳۰ ثانیه توقف و حرارت دهی مداوم به مدت ۱۲۰ ثانیه انجام شد. در پایان، پروفیلهای توزیع تغییر دما و شار گرمایی در قطعه و همچنین نمودارهای توزیع در مرکز وجوه و مرکز مکعب تهیه شد. نتایج نشـان داد کـه حـداکثر تغییرات دما در هر دو روش، در نزدیکی لبههای مکعب و در گوشههای تیز بود و در زمان حرارتدهی، یـک رونـد افزایشـی نسـبتاً خطی را داشت. توزیع شار گرمایی در هر دو روش، رفتاری مشابه داشته و حداکثر شارش گرمایی در گوشههای مکعب و سـپس در نزدیکی لبهها و بعد از آن در نواحی میانی وجوه رخ داد. نتایج به دست آمـده بـه طـور کیفـی بـا نتـایجی کـه توسـط محققـین در آزمایشات تجربی گزارش شد، تفاوت داشت. مهمترین منبع خطا، عدم تغییر شار گرمایی سطحی (Flux Heat Surface (متناسـب با تغییرات دما در قطعه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.