تاثیر آسکوربیک اسید ، دما و زمان بر کیفیت پس ازبرداشت دانه های انار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر آسکوربیک اسید ، دما و زمان بر کیفیت پس ازبرداشت دانه های انار دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر آسکوربیک اسید ، دما و زمان بر کیفیت پس ازبرداشت دانه های انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر آسکوربیک اسید ، دما و زمان بر کیفیت پس ازبرداشت دانه های انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر آسکوربیک اسید ، دما و زمان بر کیفیت پس ازبرداشت دانه های انار :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در این پژوهش اثر تیمارهای اسکوربیک اسید در سه سطح (۰ ،۲۰و۶۰ppm ، (دما در دو سطح (محیط و یخچال) و زمان در پنج سطح (۱/۸ ، ۸/۸ ، ۱۶/۸ ، ۲۴/۸ و ۳۰/۸ (برحفظ پارامترهای کمی و کیفی وانبارمانی دانه های انار مورد بررسی قرارگرفت. دانه های انار به مدت ۱۰ دقیقه در محلول اسکوربیک اسید باغلظت های مذکور غوطه ور شد و به همراه میوه های تیمارنشده (شاهد) به محیط آزاد و یخچال منقل شدند. دانه های انار به مدت ۳۰روز انبار شده و نمونه برداری در پایان هر هفته انجام شد. و در طول این دوره مواد جامد محلول (TSS (و pH میوه های انار اندازه گیری شدند. براساس نتایج اثر دما بر پی اچ در سطح یک درصد معنیدار بود، اثر متقابل اسید آسکوربیک تحت دما بر میزان پی اچ معنیدار نبود و اثر اسید آسکوربیک و دما بر مقدار مواد جامد محلول میوه معنیدار نبود، اثر متقابل اسید آسکوربیک تحت دما معنیدار نبود و مقایسه میانگین اثر سطوح مختلف اسید آسکوربیک حاکی از این بود که تحت اثر سطوح مختلف کاربرد اسید آسکوربیک بین شاهد و سایر تیمارها برای پی اچ و مواد جامد محلول تفاوت معنیدار وجود ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.