بهینهسازی فرایند نیمپخت کردن شلتوک با کمک امواج مایکروویو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینهسازی فرایند نیمپخت کردن شلتوک با کمک امواج مایکروویو دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینهسازی فرایند نیمپخت کردن شلتوک با کمک امواج مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینهسازی فرایند نیمپخت کردن شلتوک با کمک امواج مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینهسازی فرایند نیمپخت کردن شلتوک با کمک امواج مایکروویو :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

استفاده از امواج مایکروویو به عنوان منبع انرژی در زمینه تولید نشاسته اصلاح شده رو به افزایش است چـون مـی توانـد مقـدار زیادی گرما در مدت زمانی کوتاه تولید کند. در این پژوهش اثر امواج مایکروویو جایگزین حرارت مستقیم در مرحلـه بخـاردهی بـر ژلاتینه شدن نشاسته و کاهش تنشهای ناشی از حرارت مستقیم در مرحله بخاردهی وارده بـر دانـه بـرنج بـا بررسـی خصوصـیات مکانیکی شلتوک نیم پخت شده مورد مطالعه قرار گرفت. . این فرایند روی دو رقم برنج بـومی اسـتان فـارس، فجـر (دانـه بلنـد ) ولنجان (دانه متوسط) انجام داده شد و مقاومت به شکست دانه اندازهگیری شد. برای نیمپخت کردن ابتدا شـلتوک هـا بـه مـدت دوساعت در سه سطح دمای ۵۰ ،۶۰ و ۷۰ درجه سانتیگراد خیسانده شد و با توان ۸۰۰ وات در مدت زمانهـای ۱۵ ,۳۰ ،۴۵ ،۶۰ ،۷۵و ۹۰ ثانیه در معرض امواج مایکروویو قرار گرفت. سپس تیمارها به دو دسته تقسیم شده و یک دسته به مدت ۱۵ دقیقه بخـاردهی شدند. دسته دیگر بخار دهی نشدند. در نهایت نمونهها در دمای ۳۵ درجه سانتیگراد خشک شـدند. نتـایج نشـا ن داد کـه مقاومـت دانهها به تنش برای هر دو رقم نسبت به برنج خام بهطور مطلوب و معنی داری افزایش یافت. اثر بخاردهی به مدت ۱۵ دقیقـه بـر مقاومت به شکست دانه ها نسبت به عدم بخاردهی تفاوت معنیداری نشان نداد. با توجه به این نتیجه و مطالعات گذشته که تفاوت معنی داری بین بخاردهی و عدم بخار دهی نشان داد بیانگر این بود که امواج مایکروویو تاثیر قابل قبولی در فرایند نیم پخت کردن داشته و قابلیت جایگزین کردن مرحله بخاردهی در فرایند نیمپخت کردن را دارا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.