بررسی اثر دو نوع فیلم بستهبندی پلیاتیلن بر ماندگاری برشهای تازه خربزه خاتونی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر دو نوع فیلم بستهبندی پلیاتیلن بر ماندگاری برشهای تازه خربزه خاتونی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر دو نوع فیلم بستهبندی پلیاتیلن بر ماندگاری برشهای تازه خربزه خاتونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر دو نوع فیلم بستهبندی پلیاتیلن بر ماندگاری برشهای تازه خربزه خاتونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر دو نوع فیلم بستهبندی پلیاتیلن بر ماندگاری برشهای تازه خربزه خاتونی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

ضایعات پس از برداشت خربزه بهدلیل حمل و نقل و انبارداری نامناسب بسیار زیاد است. با استفاده از بستهبندی برشهای تازه خربزه علاوه بر کاهش ضایعات پس از برداشت، میتوان عمر نگهداری را نیز افزایش داد و این به دلیل ایجاد یک اتمسفر تعدیل-یافته در اطراف محصول به کمک فیلمهای بستهبندی است. در همین راستا در آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی در سه تکرار اثر دو نوع فیلم بستهبندی پلیاتیلن با ضخامت ۲۰ و ۴۰ میکرومتر بر ماندگاری برشهای تازه خربزه خاتونی بررسی شد. نتایج نشان داد که از میان این دو فیلم، پلیاتیلن ۲۰ میکرومتر در تمام نمونهبرداریها میزان جمعیت میکروبی کمتری نسبت به پلیاتیلن ۴۰ داشتهاست. همچنین در مورد اسید قابل تیتراسیون و خواص حسی نیز فیلم پلیاتیلن ۲۰ میکرومتر بهتر عمل کرده است. در میزان پروتئین کل تفاوت معناداری میان تیمارها مشاهده نشده است. در مجموع فیلم پلیاتیلن ۲۰ میکرومتر بهدلیل حفظ بهتر کیفیت برشهای خربزه، از میان تیمارها برای بستهبندی مناسبتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.