امکان سنجی تولید بیوگاز از ترکیب پسماند ضایعات غذایی و کود مرغی در شرایط مزوفیلیک و تعیین نسبت بهینه ترکیب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 امکان سنجی تولید بیوگاز از ترکیب پسماند ضایعات غذایی و کود مرغی در شرایط مزوفیلیک و تعیین نسبت بهینه ترکیب دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد امکان سنجی تولید بیوگاز از ترکیب پسماند ضایعات غذایی و کود مرغی در شرایط مزوفیلیک و تعیین نسبت بهینه ترکیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی امکان سنجی تولید بیوگاز از ترکیب پسماند ضایعات غذایی و کود مرغی در شرایط مزوفیلیک و تعیین نسبت بهینه ترکیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن امکان سنجی تولید بیوگاز از ترکیب پسماند ضایعات غذایی و کود مرغی در شرایط مزوفیلیک و تعیین نسبت بهینه ترکیب :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

امروزه با توجه به کاهش منابع سوخت های فسیلی برنامه ریزی برای استفاده از انرژی حاصل از منابع تجدیـد پـذیر بـه خصـوص انرژی حاصل از زیست توده به صورت بیوگاز، اهمیت ویژه ای یافته است. از طرفی اسـتفاده بهینـه از ضـایعات پسـماند غـذایی در جهت کاهش آلودگی های زیست محیطی و همچنین از جهت تولید انرژی حـائز اهمیـت اسـت. در ایـن تحقیـق بـا سـاخت یـک مجموعه هاضم آزمایشگاهی، ترکیب های مختلف پسماند مواد غذایی و کود مرغی (۷۵:۲۵ ،۵۰:۵۰ و ۲۵:۷۵ به ترتیب درصد کـود مرغی و پسماند غذایی) از نظر میزان تولید بیوگاز و درصد متان تولید شده مورد بررسی و مقایسه قرار گرفتند. مجموعه هاضم های مورد استفاده دارای سه مخزن هضم به حجم ۶ لیتر و سه مخزن جمع آوری و اندازه گیری گاز تولیدی با سیستم همزن خودکـار و کنترل دما بود. آزمایشات در دمای مزوفلیک (۳۵ درجه سانتیگراد) و در یک دوره ۲۰ روزه اجرا شـدند. نتـایج نشـان داد، بیشـترین حجم تولید بیوگاز و درصد متان به ترتیب kgVS/L 97/47 و ۸۶ درصد مربوط به نسبت ترکیـب ۲۵ درصـد کـود مرغـی – ۷۵درصد پسماند غذایی بود. ازطرفی درصد بالاتر کود مرغی در تیمار ها موجب تسریع فرایند تولید بیوگاز می شود. هـر چنـد مقـادیر بالاتر پسماند غذایی موجب تولید گاز بیشتر می شوند اما نمی توان نقش کود مرغی را به عنوان کاتالیزور نادیده گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.