ارزیابی شاخص های مهم کیفی در خشک کردن قارچ دکمه ای پیش تیمار شده به کمک تحلیل عاملی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی شاخص های مهم کیفی در خشک کردن قارچ دکمه ای پیش تیمار شده به کمک تحلیل عاملی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی شاخص های مهم کیفی در خشک کردن قارچ دکمه ای پیش تیمار شده به کمک تحلیل عاملی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی شاخص های مهم کیفی در خشک کردن قارچ دکمه ای پیش تیمار شده به کمک تحلیل عاملی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی شاخص های مهم کیفی در خشک کردن قارچ دکمه ای پیش تیمار شده به کمک تحلیل عاملی :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

در تحقیق حاضر شاخص های کیفی (شاخص های رنگ( روشنی، قرمزی و زردی)، بافت (سختی، جویدگی، چسبندگی، پیوستگی و فنریت) و نسبت باز جذب آب)) به عنوان مهم ترین شاخص های کیفی بر ورقه های قارچ دکمه ای با پیش تیمارهای بلانچینـگ، اسمزی، شیمیایی، حمام فراصوت، مایکروویو و نمونه شاهد در خشک کردن به روش هوای داغ و مکشی اندازه گیری شدند. آنـالیز داده ها به کمک نرم افزارMinitab17 وSPSS21 انجام شد. تاثیر پیش تیمارها و نوع روش های خشک کردن بر شـاخص هـای کیفی به کمک آنالیز واریانس چند متغیره اندازه گیری شد. نتایج نشان داد صرف نظر از نوع روش خشک کردن پیش تیمارها تـاثیر معناداری بر ویژگی های کیفی دارند و از خوشه بندی به روش Kmean برای نشـان دادن هم بسـتگی بـین شـاخص هـای کیفـی استفاده شد. به منظور کاهش بعد پارامترهای کیفی از تکنیک تحلیل عاملی استفاده شد. نتایج نشان داد که از بین ۹ شاخص کیفی، با کاهش بعد به چهار مولفه اصلی می توان ۲۹/۸۹ %از کل تغییرات کیفی را بیان کرد و شاخص های قرمزی رنگ، جویدگی بافـت و زردی رنگ به ترتیب، در خشک کردن ورقه های قارچ دکمه ای پیش تیمارشده به عنوان مهمترین شاخص های کیفـی معرفـی شدند. نتایج همچنین نشان داد که کاربرد پیش تیمارها می تواند به کاهش قرمزی رنگ و تعداد دفعـات جویـدگی در نمونـه هـای خشک شده نیز کمک کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.