یلم های خوراکی امولسیون و دولایه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 یلم های خوراکی امولسیون و دولایه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد یلم های خوراکی امولسیون و دولایه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی یلم های خوراکی امولسیون و دولایه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن یلم های خوراکی امولسیون و دولایه :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

فیلم های خوراکی دو لایه به عنوان لایه ای نازک از مواد خوراکی تشکیل شده اند و به عنوان پوششی بر روی مواد غذایی قرار گرفته و در کنار وظایف مشخص شده خود که به عنوان نمونه جلوگیری از ورود اکسیژن ،کربن دی اکسید ،رطوبت و حفظ عطر و طعم طبیعی غذا است وظایف تغذیه ای را نیز به سبب خوراکی بودن ایفا می نمایند. تمرکز این مقاله به فیلم های کامپوزیتی خوراکی است که سعی دارد مطالعاتی را پیرامون سه ماده ی غذایی اصلی (لیپید ، پروتین ،پلی ساکارید ) انجام دهد و نقش آن ها را در بهبود عملکرد فیلم های خوراکی مورد سنجش قرار دهد .به طور کلی، پلی ساکاریدها و پروتئین ها که پلیمرهای آبدوست هستند جهت جذب اکسیژن، عطر و چربی وایجاد مانعی برای محیط هایی با رطوبت نسبی کم استفاده می شوند. با این حال، آنها موانع رطوبتی ضعیف تری نسبت به فیلم های مصنوعی مانع رطوبتی مانندپلی اتیلن کم حجم(LDPE) می باشند. این مقاله بر روی فیلم های ترکیبی پلی ساکارید B چربی ، پلی ساکارید B پروتئین متمرکز شده و مواد تشکیل دهنده این گونه فیلم ها و عوامل موثر بر عملکرد آن ها مورد بررسی قرار می گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.