هیدرولیزهای پروتئینی و کاربردهای آن در صنعت غذا و صنایع وابسته
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
هیدرولیزهای پروتئینی و کاربردهای آن در صنعت غذا و صنایع وابسته دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد هیدرولیزهای پروتئینی و کاربردهای آن در صنعت غذا و صنایع وابسته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی هیدرولیزهای پروتئینی و کاربردهای آن در صنعت غذا و صنایع وابسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن هیدرولیزهای پروتئینی و کاربردهای آن در صنعت غذا و صنایع وابسته :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
پروتئین ها در بدن موجودات زنده نقش های حیاتی بسیار دارند و اما تحقیقات جدید نشان داده است که پروتئین ها به حالت جزئی هیدرولیز شده هم سهل الهضم تر بوده و هم خواص تکنولوژیکی- عملکردی بیشتری دارند. امروزه تحقیقات بر روی تولید هیدرولیزهای پروتئینی از منابع گیاهی و حیوانی و حتی ضایعات صنعتی و بررسی خواص پپتیدهای تولیدی گسترش یافته و این پپتیدهای بیواکتیو در صنایع مختلف به ویژه صنعت غذا کاربردهای فراوان یافته است. در این مقاله به برخی از این ویژگی ها و کاربردها پرداخته شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.