نشاسته های اصلاح شده و کاربرد آن در فرآورده های غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نشاسته های اصلاح شده و کاربرد آن در فرآورده های غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نشاسته های اصلاح شده و کاربرد آن در فرآورده های غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نشاسته های اصلاح شده و کاربرد آن در فرآورده های غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نشاسته های اصلاح شده و کاربرد آن در فرآورده های غذایی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

نشاسته های اصلاح شده بیش از یک قرن توسعه یافته اند و کاربردهای آن در صنعت غذا این واقعا قابل توجه و مهم میباشد. این مقاله بیشتر به تعریف و گروه بندی نشاسته های اصلاح شده با توجه به چندین تکنیک اصلاح نظیر تیمارهای فیزیکی، شیمیایی و آنزیمی میپردازد. مرور زیادی بر مقالات مندرج در مجلات دهه اخیر صورت گرفته تا جدیدترین کاربردهای نشاسته های اصلاح شده در صنعت غذا را بررسی کنند. برای فهم بهتر نشاسته های اصلاح شده مطابق با کاربردشان به چند زیرگروه نظیر جایگزین چربی/ چربی تقلیدی، بهبود دهنده بافت، برای نیازهای تغذیه ای بالا، برای پایداری در برابر دما و برش بالا و انکپسوله کردن طعم ها تقسیم میشوند. امیدواریم این مقاله مروری به افرادی که میخواهند درباره جدیدترین کابردهای نشاسته اصلاح شده در صنعت غذا اطلاعات کسب کنند کمک کند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.