نانوحامل نیوزوم در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نانوحامل نیوزوم در صنایع غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نانوحامل نیوزوم در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نانوحامل نیوزوم در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نانوحامل نیوزوم در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

یکی از کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذایی، استفاده از نانوانکپسولاسیون و سیستم های تحویل غذایی میباشند که برای حفاظت، افزایش حلالیت و افزایش جذب زیستی مواد غذا-دارو(نوتریسیتیکال) و جلوگیری از تغییرات حسی در مواد غذایی توسط محموله مورد استفاده قرار میگیرند. یکی از انواع جدید نانوکپسولها و نانوحاملهای بر پایه لیپید، نانونیوزوم ها هستند که همانند لیپوزوم ها، بصورت وزیکول های دو غشایی بوده و برای تولید شان اعمال انرژی الزم است ولی بر خالف آنها از لیپیدهای قطبی ساخته نمیشوند بلکه از سورفاکتانت های غیر یونی مانند پلی سوربات ها (تویین ها) تولید میگردند. آنها از پایداری شیمیایی بالاتر و هزین مواد اولیه کمتر نسبت به لیپوزوم ها برخوردارند. نیوزم ها حاملهای بالقوه ای هستند که می توانند برای تولید غذاهای فراسودمند و غنی سازی مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرند. در این مقاله، ساختار، خواص و کاربردهای بالقوه آنها مورد بحث قرار گرفته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.