مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های گیاه Bakhtiari savoryحاصل از روش های مختلف سنتی و نوین اسانس گیری به روش?- Carotene
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های گیاه Bakhtiari savoryحاصل از روش های مختلف سنتی و نوین اسانس گیری به روش?- Carotene دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های گیاه Bakhtiari savoryحاصل از روش های مختلف سنتی و نوین اسانس گیری به روش?- Carotene کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های گیاه Bakhtiari savoryحاصل از روش های مختلف سنتی و نوین اسانس گیری به روش?- Carotene،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های گیاه Bakhtiari savoryحاصل از روش های مختلف سنتی و نوین اسانس گیری به روش?- Carotene :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
گیاه مرزه بختیاری با نام انگلیسی Bakhtiari savory در جنوب غربی ایران به طور وسیعی گسترده شده است . برگ ، گل و کاسه گل دارای غدد ترشحی حاوی اسانس هستند . اسانس مرزه بختیاری شامل انواع مونوترپن ها و سزکوئی ترپن ها و مقادیر زیادی ترکیبات فنلی بوده و ظرفیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد و می توان آن را به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی و جانشین آنتی اکسیدان های سنتزی به غذاها افزود . بنابراین با توجه به اهمیت گیاه مرزه بختیاری و نیز موثر بودن روش استخراج بر درصد و نوع ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس های گیاهی ، تصمیم گرفتیم به مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های مرزه بختیاری حاصل از روش های مختلف استخراج به روش( بتا-کاروتن/ لینولئیک اسید) بپردازیم و روش بهینه استخراج را تعیین کنیم.فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های گیاه مرزه بختیاری حاصل از ۸ روش مختلف استخراج در دو قالب روش های سنتی ( تقطیر ساده ، تقطیر با بخار ، تقطیر با آب و بخار) و روش های نوین ( روش نفوذ آب به کمک مایکروویو و روش نفوذ آب به کمک مایکروویو و بخار با توان های ۴۰۰ وات و ۸۰۰ وات ) بر اساس میزان رنگ بری بتا -کاروتن در طول موج ۴۹۰ نانومتر تعیین شد .اندازه گیری بتا-کاروتن باقی مانده فعالیت آنتی اکسیدانی نمونه را تخمین زد.نتایج آزمون های آماری اختلاف معنی داری را در میزان درصد مهار ( بتا-کاروتن/ لینولئیک اسید ) اسانس های به دست آمده از روش های مختلف استخراج نشان داد .(p 0/05)بیشترین درصد مهار بتا-کاروتن برابر ۲/۸۸± ۸۴/۲۸ مربوط به روش نفوذ آب به کمک مایکروویو و بخار بود.در این آزمایش BHT با درصد مهار بتا – کاروتن برابر ۹۶/۸۵± ۱/۰۹ و Ascorbic acid با درصد مهار بتا – کاروتن برابر ۰/۰۰± ۹۹/۳۸ به عنوان شاهد مثبت به کار برده شدند .روش نفوذ آب به کمک مایکروویو و بخار بهترین روش استخراج اسانس از گیاه مرزه بختیاری با حفظ بالاترین خاصیت آنتی اکسیدانی به روش – Carotene است .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.