مقایسه خواص ضداکسیداسیونی اسیدآسکوربیک و عصاره های گیاهی در پوشش فعال خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه خواص ضداکسیداسیونی اسیدآسکوربیک و عصاره های گیاهی در پوشش فعال خوراکی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه خواص ضداکسیداسیونی اسیدآسکوربیک و عصاره های گیاهی در پوشش فعال خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه خواص ضداکسیداسیونی اسیدآسکوربیک و عصاره های گیاهی در پوشش فعال خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه خواص ضداکسیداسیونی اسیدآسکوربیک و عصاره های گیاهی در پوشش فعال خوراکی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

پوششهای خوراکی به عنوان محصولات طبیعی، سازگار با محیط زیست و قابل بازیافت میتوانند جایگزین مناسبی برای بسته بندی های حاصله از مشتقات نفتی باشند که امروزه متداول است. به علاوه، نگرانی مصرف کنندگان در مورد سلامت یا سمیت مواد نگهدارنده مصنوعی، صنعت غذا را مجبور به یافتن منابع طبیعی مواد آنتی اکسیدان و ضد باکتری کرده است. در این مطالعه، مقایسه خواص ضداکسیداسیونی اسیدآسکوربیک و عصاره های گیاهی در پوشش فعال خوراکی ، مورد بررسی قرار گرفت. ابتدا محلول آبدار کازئینات سدیم۴ (وزنی/وزنی) به شکل چهار تیمار کازئینات سدیم بدون اسانس و کازئینات سدیم حاوی اسانس آویشن شیرازی و کازئینات سدیم حاوی اسانس زیره و کازئینات سدیم حاوی اسیدآسکوربیک، تهیه شده و پس از ایجاد پوشش بر روی ساق مرغ با وزن ۵±۱۲۵گرم ،چهار تیمار دارای پوشش خوراکی و نیز یک تیمار شاهد، به مدت ۱۵ روز در دمای یخچال( ۴ ±۱c ) نگهداری شده سپس تیمارها در فواصل زمانی پنج روز یکبار(۰ ، ۵ ، ۱۰ ، ۱۵) مورد آزمایش های شیمیایی (PV، PH ، TBA )قرار گرفتند. نتایج این بررسی ها نشان دهنده این است که با گذشت زمان و طی نگهداری در دمای( ۴ ± ۱ ) استفاده از پوشش خوراکی کازئینات سدیم موجب بهبود پارامترهای فساد اکسیداتیو شد و غنی سازی این پوشش خوراکی با اسیدآسکوربیک و عصاره های گیاهی(آویشن شیرازی و زیره سبز) بر کارایی و پتانسیل آنتی اکسیدانی آن افزود که در این بین اسیدآسکوربیک و عصاره هیدروالکلی زیره بیشترین تاثیر را داشتند. استفاده از این پوشش سبب کاهش معنی دار(۰/۰۵نPV (P،TBA گردید. در نتیجه استفاده از پوشش خوراکی کازئینات سدیم موجب افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ طی نگهداری در دمای( ۴ ± ۱c ) شده و کارایی آن را میتوان با غنی سازی پوشش با اسیدآسکوربیک و عصاره های گیاهی(آویشن شیرازی و زیره سبز) بهبود بخشید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.