مقایسه ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی گیاه باریجه Ferula gummosa boiss از خراسان رضوی منطقه کاشمر با استفاده از روشGC/MS


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی گیاه باریجه Ferula gummosa boiss از خراسان رضوی منطقه کاشمر با استفاده از روشGC/MS دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی گیاه باریجه Ferula gummosa boiss از خراسان رضوی منطقه کاشمر با استفاده از روشGC/MS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی گیاه باریجه Ferula gummosa boiss از خراسان رضوی منطقه کاشمر با استفاده از روشGC/MS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی گیاه باریجه Ferula gummosa boiss از خراسان رضوی منطقه کاشمر با استفاده از روشGC/MS :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

باریجه یکی از مهمترین گیاهان دارویی، صنعتی و آروماتیک ایران است. شیرابه و اسانس این گیاه در صنایع مختلف از جمله داروسازی، غذایی، عطرسازی، چسب سازی و نظامی استفاده می شود.روش و بررسی : گیاه باریجه از استان خراسان رضوی جمع آوری شده و به آزمایشگاه منتقل گردید. و با استفاده از دستگاه کلونجر (تقطیر با آب) اسانس گیری انجام شد.پس از دو فاز شدن اسانس ها از آب مقطر اسانس در ظرف تیره با درپوش مناسب بسته بندی شد.اسانس نمونه مورد نظر جمع آوری و قبل از ورود نمونه به دستگاه GC-Mass توسط سولفات سدیم انیدرید آبگیری شد و تا زمان انجام آنالیز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری شد و برای آنالیز به آزمایشگاه منتقل شد.نتایج : تعداد ترکیبات اسانس گیاه باریجه ۲۹ عدد و کل درصد اجزا اسانس گیاه باریجه، ۸۵/۸۷%بدست آمد.(GERMACREME (5.59%) ، p-cymene(8.83%) ،Sabinene(20.90% شامل باریجه گیاه اسانس عمده اجزای و beta-Phellandrene (5.38%)، D بودند. در قسمت دوم این تحقیق، سه غلظت مختلف ( ۰.۱ ,۰.۲, ۰.۳ میلی گرم در میلی لیتر ) از اسانس گیاه باریجه تهیه شد و فعالیت آنتی اکسیدانی هر یک از رقت ها، با استفاده از روشDPPH تعیین گردید. نتایج نشان داد که درصد بازدارندگی اسانس گیاه باریجه با زیاد شدن میزان غلظت، افزایش یافته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.