مقایسه آزادسازی اسیداسکوربیک در دو دمای ۵ و ۳۷ درجه سانتیگراد در مدت زمان ۲۱ روز، درون میکروذرات ژلی پوشش دهی شده با چربی جامد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه آزادسازی اسیداسکوربیک در دو دمای ۵ و ۳۷ درجه سانتیگراد در مدت زمان ۲۱ روز، درون میکروذرات ژلی پوشش دهی شده با چربی جامد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه آزادسازی اسیداسکوربیک در دو دمای ۵ و ۳۷ درجه سانتیگراد در مدت زمان ۲۱ روز، درون میکروذرات ژلی پوشش دهی شده با چربی جامد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه آزادسازی اسیداسکوربیک در دو دمای ۵ و ۳۷ درجه سانتیگراد در مدت زمان ۲۱ روز، درون میکروذرات ژلی پوشش دهی شده با چربی جامد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه آزادسازی اسیداسکوربیک در دو دمای ۵ و ۳۷ درجه سانتیگراد در مدت زمان ۲۱ روز، درون میکروذرات ژلی پوشش دهی شده با چربی جامد :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

ویتامین c یک ترکیب فعال زیستی است که در طول تاریخ برای مزایای تغذیه ای که بر سلامتی دارد، شناخته شدهاست. اسیدآسکوربیک یک ویتامین محلول در آب میباشد. این ویتامین در میوه ها و سبزیجاتی مانند پرتقال، گوآوا، سیب، فلفل دلمه ای، توت فرنگی، کیوی و گل کلم یافت میشود. میکروهیدروژل ها، ذرات میکروسکوپی نرم، حاوی مولکول های پلیمریک اتصال عرضی هستند. این ذرات در حلال بلعیده میشوند و مجموعه ی غنی از ویژگی های تعلیق و کارکردی را بوجود می آورند که می توانند برای کنترل بافت و رئولوژیک و انکپسوله کردن و یا تحویل مد نظر، مورد استفاده قرارگیرند. انکپسوله کردن و خواص رئولوژیکی میکروهیدروژلها میتواند ویژگیهای آزاد کردن را برای کاربردهای خاص، از طریق تنوع در ترکیب، اندازه، شکل، میزان اتصال عرضی و ویژگی های سطحی میکروهیدروژلها، در نظرگرفته و سازگارکند. در حالیکه میکروهیدروژلها برای بدست آوردن میزان متفاوتی از کارکردها در کاربرهای غذایی و غیر غذایی قابل تنظیم هستند. هدف از این تحقیق بررسی اثر مقایسه ای آزادسازی کنترل شده ی اسیدآسکوربیک درون میکروذرات ژلی پوشش دهی شده با چربی جامد در دو دمای ۵ و ۳۷ درجه سانتیگراد درمدت زمان ۲۱ روز می باشد که نتایج حاصله بیان کننده این موضوع می باشد که آزادسازی اسیدآسکوربیک در دمای۳۷ درجه سانتیگراد نسبت به دمای ۵ درجه سانتیگراد بیشتر بوده است به طوری که در روز ۱۴ اسیدآسکوربیک کاملا از کپسولها خارج شدهاست که این ناشی از اثر تخریب پذیری دمای بالا بر کپسولها می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.