مروری بر روشهای مختلف درون پوشانی لیکوپن با خشک کن پاششی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر روشهای مختلف درون پوشانی لیکوپن با خشک کن پاششی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر روشهای مختلف درون پوشانی لیکوپن با خشک کن پاششی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر روشهای مختلف درون پوشانی لیکوپن با خشک کن پاششی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر روشهای مختلف درون پوشانی لیکوپن با خشک کن پاششی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

لیکوپن یکی از کاروتنوئیدهایی است که در میوه های مختلفی مثل هندوانه، گریپ فروت، فلفل قرمز و مخصوصاً در گوجه فرهنگی یافت میشود. مطالعات زیادی ارتباط مصرف این ماده را با کاهش انواع مختلف سرطان به خصوص سرطان پروستات به اثبات رسانده است. ازآنجایی که لیکوپن دارای ترکیبی است که به حرارت، نور و اکسیدان ها حساس است برای استفاده از آن در مواد غذایی باید به روشی از آن حفاظت شود. بهترین روش برای افزایش پایداری لیکوپن در مواد غذایی درون پوشانی کردن است.درون پوشانی کردن تکنیک نسبتاً جدیدی است که به صورت موفقیت آمیز برای حفاظت مواد غذایی که به نور، حرارت، اکسیژن، رطوبت و … حساس هستند، استفاده شده است. استفاده از این تکنیک همچنین باعث اصالح خصوصیات مختلف ماده، سهولت حمل ونقل آن، محافظت و نگهداری مواد مغذی و عناصر مفید غذاها و تحویل این مواد در ارگان های مورد نظر در بدن می شود.این مقاله مروری است بر روش ها و مواد مختلفی که برای درون پوشانی کردن لیکوپن استفاده میشود. بررسی ها نشان می دهد که بهترین روش برای درون پوشانی کردن لیکوپن استفاده از خشک کن پاششی است. پارامترهای مختلفی در بازدهی این فرآیند دخیل هستند که مهمترین آنها خصوصیات دیواره مورداستفاده و موادی که به عنوان دیواره کپسول استفاده میشود و همچنین پارامترهای مربوط به خشک کن است. مطالعات نشان میدهد که حالت بهینه برای دمای ورودی خشک کن پاششی ۱۴۷ درجه سانتی گراد، دمای خوراک ورودی ۵۲ درجه سانتی گراد و نسبت ۱ به ۳.۳ هسته به دیواره است. از میان حامل های مختلفی که برای درون پوشانی کردن استفاده می شده است، صمغ عربی بهترین بازدهی را برای خشک کن پاششی داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.