مروری بر جایگزین های چربی در فرآورده های لبنی( پنیر، ماست، خامه و بستنی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر جایگزین های چربی در فرآورده های لبنی( پنیر، ماست، خامه و بستنی) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر جایگزین های چربی در فرآورده های لبنی( پنیر، ماست، خامه و بستنی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر جایگزین های چربی در فرآورده های لبنی( پنیر، ماست، خامه و بستنی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر جایگزین های چربی در فرآورده های لبنی( پنیر، ماست، خامه و بستنی) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

هدف این مقاله بررسی جایگزینی چربی محصولات لبنی با مواد دیگری است که نه تنها این ماده جایگزین اثر منفی بر محصول نمی گذارد، بلکه نبود چربی و اثراتی که چربی در ویژگی های نمونه ایجاد می کند، را جبران می کند. محققین در این زمینه پـژوهش های زیادی انجام دادند. برخی از آنها از انواع صمغ ها برخی دیگر از املاح معدنی و تعدادی دیگر، برخی از فراورده های گیاهی و میـوه ها را جایگزین چربی محصولات لبنی کردند. نتایج پژوهشها نشان داد که اسـتفاده از جـایگزین هـای چربـی دارای اثـرات مثبتـی بـر ویژگیهای کیفی نمونه دارد و تا حد زیادی استفاده از آنها در غلظت های مناسب فقدان چربی حیوانی را جبران میکند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.