مروری بر پروبیوتیک های نوترکیب در بیوتکنولوژی غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر پروبیوتیک های نوترکیب در بیوتکنولوژی غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر پروبیوتیک های نوترکیب در بیوتکنولوژی غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر پروبیوتیک های نوترکیب در بیوتکنولوژی غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر پروبیوتیک های نوترکیب در بیوتکنولوژی غذایی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

پروبیوتیک ها، افزودنی های غذایی میکروبی هستند که از طریق بهبود تعادل میکروبی روده تاثیرات سودمندی بر میزبان دارند . مطالعاتی که در چند دهه اخیر صورت گرفته است اثبات کرده اند که استفاده از پروبیوتیک ها به حفظ سلامت و قدرت بدن، مبارزه با بیمار یهای روده ای و سایر بیمار ی ها کمک میکند .برای بهره گیری بهتر در صنایع غذایی و مصارف درمانی، نوترکیبی در پروبیوتیکها مورد توجه قرار گرفته است . دستکاری ژنتیکی در پروبیوتیکل ها میتواند باعث بهبود تخمیر کربوهیدراتی، افزایش تولید متابولیت های خاص، تولید یا افزایش فعالیت آنزیمها و یا افزایش ظرفیت تولید مواد سودمند از قبیل باکتریوسین، ویتامینها و مواد ضدالتهابی شود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.