مروری بر انواع آنزیمهای مورد استفاده در فراوری نشاسته برای تولید شربت ذرت با فروکتوز بالا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر انواع آنزیمهای مورد استفاده در فراوری نشاسته برای تولید شربت ذرت با فروکتوز بالا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر انواع آنزیمهای مورد استفاده در فراوری نشاسته برای تولید شربت ذرت با فروکتوز بالا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر انواع آنزیمهای مورد استفاده در فراوری نشاسته برای تولید شربت ذرت با فروکتوز بالا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر انواع آنزیمهای مورد استفاده در فراوری نشاسته برای تولید شربت ذرت با فروکتوز بالا :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

نشـاسـته مهمترین فراورده ذخیره ای بسـیاری از محصـولات کشاورزی مهم تجاری مانند گندم، برنج، ذرت، تاپیوکا و سیب زمینی اسـت. در سـالیان اخیر صـنعت فراوری نشـاسـته در دنیا و ایران گسترش زیادی کرده است که در بسیاری از آنها از فرایند قدیمی هیدرولیز اسـیدی نشـاسته استفاده نمی شود و از تکنولوژی آنزیم های تجزیه کننده نشاسته برای تولید مالتودکسترین ، نشاسته های اصلاح شده و شربت های گلوکز و فروکتوز استفاده میکنند. در حال حاضر این گروه از آنزیمها % ۳۰ از تولید کلی آنزیم ها در دنیا را تشـکیل میدهد. مهمترین کاربرد نشــاسـته تولید گلوکز میباشـد که میتوان آن را در فرایندهای تخمیری اسـتفاده کرد و ســایر محصـولات مانند اتانول، اسـیدهای آمی نه یا اسـیدهای آلی را تولید کرد ولی بیشـترین کاربرد گلوکز تولید دکستروز بلوری، شربت دکسـتروز و شربت ذرت با فروکتوز بالا میباشد. در این مقاله مروری آنزیم های مختلف مورد استفاده و مراحل مختلف تولید شربت ذرت با فروکتوز بالا بررسی شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.