مروری بر امکان تولید نوشیدنی مالت بدون الکل با شیره خرما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر امکان تولید نوشیدنی مالت بدون الکل با شیره خرما دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر امکان تولید نوشیدنی مالت بدون الکل با شیره خرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر امکان تولید نوشیدنی مالت بدون الکل با شیره خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر امکان تولید نوشیدنی مالت بدون الکل با شیره خرما :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

ساکارز شناخته شده ترین کربوهیدراتی است که در محصولات غذایی گوناگون حضور دارد و طعم، بافت و قوام آنها را تحت تأثیر قرار میدهد. ساکارز عامل اصلی چاقی، دیابت و پوسیدگی دندان است که معموالً با دیگر شیرین کننده ها جایگزین میشود. شیره خرما یک شیرین کننده مناسب است که ارزش تغذیه ای بالایی دارد. علاوه بر داشتن مزایای سلامتی، شامل گلوکز و فروکتوز میباشد که فروکتوز نیازی به انسولین برای ورود به سلول ندارد. ساکارز به طور موفق آمیزی در برخی محصوالت غذایی جایگزین شده، این روش میتواند در دیگر محصولات مثل نوشیدنی ها نیز استفاده شود. هدف از این مطالعه بررسی امکان جایگزینی ساکارز با شیره خرما در نوشیدنی مالت بدون الکل است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.