مروری بر اثرات ضد میکروبی برخی گیاهان بومی استان خراسان رضوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر اثرات ضد میکروبی برخی گیاهان بومی استان خراسان رضوی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر اثرات ضد میکروبی برخی گیاهان بومی استان خراسان رضوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر اثرات ضد میکروبی برخی گیاهان بومی استان خراسان رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر اثرات ضد میکروبی برخی گیاهان بومی استان خراسان رضوی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

امروزه برای تهیه محصولات غذایی در کارخانه های صنایع غذایی از افزودنی های شیمیایی و مواد نگهدارنده ضدمیکروبی استفاده می شودلبه طور معمول این افزودنی ها برای افزایش کیفیت و بخصوص ماندگاری محصولات اضافه می شود استفاده بیش از حد از نگهدارنده های غذایی شیمیایی که برخی ازآنهامشکوک به اثرات سوءسرطان زایی هستند، منجربه رویکردقابل توجه تولیدکنندگان موادغذایی به جایگزینی نگهدارنده های شیمیایی باانواع طبیعی ماننداسانسهای گیاهی درفرآورده های غذایی شده است. در این مطالعه ازمیان مقالات منتشر شده درایران که درباره خواص ضد میکروبی گیاهان دارویی تحقیق صورت گرفته بود اطالاعات مربوط به۱۸ گونه گیاهی با خواص ضد میکروبی آن ها جمع آوری گردید گیاهانی که دارای خواص ضد میکروبی بودند عبارتند از : شنبلیله، ،مریم گلی، زنجبیل، هل، زردچوبه، دارچین،گلپر، زعفران، رازیانه، چای کوهی، زرشک وحشی، مروه تلخ، پونه کوهی ،کاکوتی، نعناع ، آویشن، میخک، اکالیپتوس .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.